يک صبحانه دلچسب با املت تونسي و نان تازه، روز را به‌خير و شادي مي‌کند.


از هر‌کس بپرسيد آشپزي بلدي يا نه، در جواب مي‌گويد: بله يا خير. اگر جواب مثبت باشه که هيچ، اما اگر جواب منفي باشه، ممکنه بگه فقط بلدم نيمرو يا املت درست کنم. با‌ اينکه املت جزو غذاهاي سريع به‌نظر مي‎رسه ، اما تهي? يک املت لذيذ و خوشمزه، کار آسوني نيست، اون هم از نوع املت تونسي!


اگر طرفدار غذاهاي تند و تيز هستيد، املت شاکشوکا يک غذاي ايده آل براي شمااست. شاکشوکا يه املت تند تونسي هست که خيلي شبيه املت خودمونه و طرفدار‌هاي خاص خودش رو داره. البته يه تفاوت هايي هم با املت ما داره، مثلاً داخلش زيره و پاپريکا داره و يکم تند هم هست. به نظر شما آن ها از ما تقليد کردن يا ما از آن ها؟!


اين املت خوشمزه يه صبحان? دلچسب است که در کنار نان تازه و چاي حسابي مي‌چسبه؛ به‌خصوص صبح جمعه در کنار عزيزان، يا در طبيعت يا در دل‌کوه! اين غذا را به‌ عنوان يک عصران? گرم يا شام سبک هم مي‎شود ميل کنيد و لذت ببريد.


طرز تهيه


املت تونسي


موادي که براي درست کردن اين تونسي لذيذ نياز داريد:


 پياز، سير، گوجه‌فرنگي، رب، تخم‌مرغ، نمک، فلفل‌سياه و قرمز، پاپريکا، زيره، روغن (اگر از کره استفاده کنيد خوشمزه‌ترش مي‎کنه)، پنير‌ فتا و سبزي براي تزيين


مقدار مواد رو هم با توجه به تعداد نفرات آماده کنيد؛ املته ديگه!


حالا بريم سراغ درست کردنش؛ اول پياز رو خلالي خرد کنيد. بعد يه کم تفت بديد تا سبک بشه. لازم نيست خيلي سرخ بشه، همين که يه کم رنگش تغيير کنه، کافيه. دو تا حبه سير اضافه کنيد و تفت بديد. بعد گوجه‌فرنگي رو پوره کنيد و داخلش بريزيد. بذاريد آبش خوب کشيده بشه. حدود نصف قاشق رب بزنيد. بعد نمک، فلفل‌سياه و قرمز، پاپريکا و زيره اضافه کنيد. حالا تخم‌مرغ‌ها رو دونه‌ دونه روي مواد بشکنيد. در آخر تکه‌هاي پنير و سبزي خرد‌شده را روي املت بريزيد.


 


بيشتر بخوانيد :


ديپ ، همنشين صميمي غذا


طراحي باغ هاي کوچک


کتاب ؛ يار مهربان کودکان


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Chad جهانگردي وکيل مهاجرت به استراليا گر عقل پشت حرف دل اما نمی گذاشت Brian Constance نقره ای موزیک مشغـولِ خـــودم تئاتر شهر کرج موسیقی رپ