ديپ، همنشين خوشمزه و مطبوعي است که در کنار غذا سرو مي‌شود.



ديپ

شما هم ممکن است تا‌ به‌‌حال اسم ديپ را شنيده يا در منوي رستوران‌ها خوانده باشيد، ولي ندانيد دقيقاَ چيست. ديپ‌ها انواعي از سس‌ها هستند که به‌صورت گرم يا سرد سرو مي‌شوند.


ديپ يک اصطلاح آشپزي است؛ سس غليظي که به‌عنوان طعم‌دهنده و چاشني، همراه غذاي اصلي يا کنار سبزيجات خام، اسنک، چيپس، غذاهاي دريايي، فينگرفودها، کراکر و ترتيلا سرو مي‌شود.


تفاوتش با سس در اين است که سس‌ها روي غذا ريخته و مخلوط مي‌شوند، اما ديپ به غذا اضافه نمي‌شود، بلکه غذا به آن اضافه مي‌شود، به‌اين شکل که غذا داخل ظرف سرو فرو مي‌رود.


معمولاً مواد اصلي ديپ‌ها بر پاي? خامه، ماست چکيده يا پرچرب، پنيرهاي خامه‌اي، سس مايونز، حبوبات و سبزيجات با غلظت‌هاي متفاوت است که ‌به‌همراه ادويه‌ ها درست مي‌شوند. رايج‌ترين و متداول‌ترين آنها، ماست و خيار، ماست و لبو، بوراني بادمجان و بوراني اسفناج است و معروف‌ترينش ماست موسير با چيپسه!


ديپ‌ها بسيار متنوع هستند و انواع گوناگوني دارند. در اينجا دستور چند ديپ بسيار ساده و خوشمزه را شرح مي‎دهم .


ديپ سالسا


يکي از محبوب‌ترين و پر‌طرفدار‌ترين‌هااست که ترکيب پياز، ادويه، فلفل و گوجه‌فرنگيه و مناسب فينگرفود و ترتيلااست.


ديپ کلم بروکلي


کلم بروکلي بلانچ و خرد شده به‌اضاف? پنير سفيد و خامه (مي‎شود به‌جاي ترکيب اين دو از پنير خامه‌اي استفاده کرد)، نمک، فلفل سياه و کمي سير له شده؛ يه ترکيب عالي و خوشمزه!


ديپ هويج


هويج پخته و رنده شده (مي‌توانيد ريز خرد کنيد) همراه ماست پرچرب، نمک، فلفل، کمي سير له شده.


ديپ فلفل پاپريکاي دودي


فلفل پاپريکاي دودي و ساطوري شده، پنير خامه‌اي، نمک، فلفل، کمي سير له شده، اگر رنگ قرمز دلخواهتون نبود، کمي پودر فلفل پاپريکا اضافه کنيد.


ديپ اسفناج


ديپ


اسفناج تفت داده شده، سير له شده، ماست، سس، نمک و فلفل. اين ترکيب خوشمزه را مي‌توانيد روي نان تست بماليد و به‌عنوان پيش‌غذا سرو کنيد.


 


بيشتر بخوانيد :


طراحي باغ هاي کوچک


املت تونسي ، شاکشوکا



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Hector تولید اپلیکیشن و تولید سایت در افغانستان زندگی اما ..!؟ Randy آنتی اسکالانت تجارت الکترونیک کیست مویی تور ارزان دبی فروشگاه خانم ها