در اين مقاله با 20 ترفند آشپزي که شما را يک آشپز حرفه‌اي مي‌کند، آشنا مي‌شويد.


 



آشپزي?



آشپزي خوب اسراري دارد که مهم‌ترين آن دانستن اصول صحيح آشپزي است. سرآشپزهاي معروف اين نکته‌ها را رعايت مي‌کنند و به‌همين دليل آشپزي آنها خاص و منحصر‌‌به‌فرد است.


 1_ اگر کاهو تلخ است، مي‌توانيد آن را چند دقيقه (حدودا 15 دقيقه) داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهيد.


2_ ميوه‌هاي قرمز رنگ را قبل از شستن چند ساعت در يخچال قرار دهيد تا زمان بيشتري سالم بمانند و لهيده نشوند.


3_ هميشه سيب را داخل نايلون پلاستيکي درباز درون يخچال قرار دهيد. سيب از خود گازي متصاعد مي‌کند که به بهتر رسيدن ساير ميوه‌ها و سبزي‌ها کمک مي‌کند. بنابراين اگر ميو? نرسيده‌اي داريد، از سيب براي رسيدن سريع‌تر آن استفاده کنيد.


 4_ هنگام سرخ کردن موادغذايي، حرارت را از 180 درجه سانتي‌گراد بالاتر نبريد. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالي و با دستمال آن را پاک کنيد و دوباره روغن بريزيد، اما بعد از 8 بار حتماً ظرف را بشوييد. موادغذايي سرخ شده را درپايان کار روي حول? کاغذي بگذاريد تا روغنشان خوب گرفته شود.


 



آشپزي?



5_ براي خوش‌طعم شدن ماهي، چند دقيقه آن را در شيرِ نمک زده يا خام? تازه يا سيب زميني رنده شده بخوابانيد. براي گرفتن بوي ماهي نيز مي‌توانيد به روغن، قبل از قرار دادن آن روي شعله، آب‌ليمو اضافه کنيد.


6_ هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه يا آب‌ليمو بريزيد تا هم ظرف سفيد بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود.


7_ براي جلوگيري از وا رفتن کوفت? گوشت و برنج، در آب قدري آرد بريزيد و حرارت را بالا ببريد.


8_ اگر به غذا بيش از حد فلفل زده‌ايد و خيلي تند شده است، چند دقيقه قبل از برداشتن از روي شعله، آب يک ليمو‌ترش تازه را در آن بريزيد و خوب به‌هم بزنيد.


9_ براي گرفتن بوي پياز، قبل از خرد کردن آن اجازه دهيد 5 دقيقه در آب‌ جوش بخورد. حتي مي‌توانيد پياز را برش بزنيد و چند ساعتي در آب، روغن يا آبليمو قرار دهيد.


10_ براي گرفتن بوي کلم در غذا، مي‌توانيد از تکه‌اي نان خشک يا يک قاشق سوپ‌خوري آرد استفاده کنيد.


11_ براي نگهداري سبزي‌ها بعد از شست‌و‌شو، آنها را در حول? کاغذي بگذاريد و بعد از گذاشتن در يک کيس? پلاستيکي، در يخچال قرار دهيد.


 



آشپزي?



12_ اگر مي‌خواهيد رنگ و بوي ادويه‌هاي قرمز رنگ حفظ شود، آنها را در يخچال نگهداري کنيد.


13_ اگر گوجه‌فرنگي هنوز کاملاً قرمز و رسيده نيست، چند روزي آن را در آفتاب يا محيط گرم قرار دهيد و بعد در يخچال بگذاريد.


14_ براي شستن قارچ هرگز آن را در آب خيس نکنيد، بلکه با کمک يک برس نرم قارچ را تميز و با دستمالي مرطوب پاک کنيد و بعد با آب (در حد يک آب‌کشي ساده) بشوييد.


15_ براي اينکه برنج سفيد شود، چند قاشق غذاخوري ماست، داخل ظرف برنج در حال جوش بريزيد.


16_ اگر برنج بيش از حد جوش خورد، دو تا سه قاشق غذاخوري آب‌ليمو به آن اضافه کنيد تا وا نرود.


17_ اگر مي‌خواهيد سيب‌زميني هنگام پختن ترک نخورد، قبل از پخت کمي کره يا روغن روي آن بماليد.


18_ براي ترد شدن کلم‌قرمز، مقداري آب داخل ظرف بريزيد و روي اجاق بگذاريد و 2 قاشق غذاخوري سرکه به آن اضافه کنيد. کلم‌ها را خرد کنيد و داخل آب‌ جوش و سرکه بريزيد. بعد از مدت کمي آنها را آبکش کنيد. اگر کلم خردشده را در ظرف في بريزيد و چند دقيقه داخل فريزر قرار دهيد، بسيار ترد مي‌‎شود.


19_ براي سريع‌‌تر سرخ شدن پيازها، نصف قاشق چاي‌خوري نمک به روغن درون تابه اضافه کنيد. با اين کار پيازها سريع‌تر سرخ مي‌شوند و طعم بهتري پيدا مي‌کنند.


20_ به‌جاي شکستن تخم‌مرغ با لب? ظرف، از سطحي صاف استفاده کنيد. با اين روش پوست? تخم‌مرغ وارد غذا نمي‌شود.


بيشتر بخوانيد :


طالبي ، خوشمزه تابستاني


رازهايي درباره چيدمان منزل


کباب ترکيه‌ اي علي‌ نازيک


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

پونه پلاس ریاضیات و آمار برای اقتصاد نارنج و ترنج Danielle دانلود مطالب دانشگاهی تشخیص آزمایشگاهی مواد مخدر و ایدز همای بی قرینه پزشکی ترفند كتابخانه عمومی دین و دانش حبیب آباد