تخممرغ منبع خوبي از پروتئين، ويتامينها و املاح ضروري است و ميتواند بهعنوان يک ماد? غذايي مهم در برنام? غذايي افراد وجود داشته باشد.
تخممرغ حاوي تمام املاح براي تأمين سلامتي فرد و منبع بسيار غني پروتئين است. ارزش بيولوژيکي پروتئين تخممرغ بسيار بالا است و نسبت به ساير منابع پروتئيني مثل لبنيات، گوشتها و حبوبات غنيتر و داراي اسيدآمينه هاي ضروري براي سلامتي بدن است.
تخممرغ پرشده (Deviled eggs) يکي از غذاهاي ساده و معروف دنيا است که بيشتر در مهمانيهاي رسمي بهعنوان پيشغذا يا غذاي اصلي و بهصورت سرد سرو ميشود. اين غذا ازتخممرغ آبپز نصف شده درست ميشود که زرد? آن معمولاً با خردل، فلفل، مايونز و ترکيبات ديگر مخلوط شده و درون سفيده گذاشته ميشود. منشأ اصلي اين غذا به «رم» برميگردد، ولي امروزه در بيشتر کشورها رايج شده است و به نامهاي مختلفي شناخته ميشود.
6 عدد تخممرغ آبپز سفت شده
نمک و فلفلسياه
2 قاشق غذاخوري سس مايونز
يک قاشق چايخوري سس خردل
2 عدد خيارشور خرد شد? نگيني
يک عدد هالاپينوي اسلايس شده (نوعي فلفل شبيه فلفلدلمهاي)
پاپريکا يا سس قرمز
تخممرغهاي آبپز و سفت شده را بگذاريد تا کمي سرد شود. آنها را پوست بکنيد و سپس از طول به دونيم کنيد. زرده را از سفيده جدا کنيد و در يک کاس? کوچک بريزيد و با يک چنگال خوب له کنيد.
دو قاشق غذاخوري پُر سس مايونز، سس خردل، خيارشور، هالاپينوي ريز شده، نمک و فلفلسياه را به آن اضافه کنيد. مواد را هم بزنيد تا بهصورت کرم مانند يا خامهاي در بيايند. ميتوانيد مخلوط را با قاشق يا قيف مخصوص شيريني داخل سفيده بريزيد و آن را فشار دهيد تا بهصورت شکوفه داخل سفيده ريخته شود. بعد بالاي اين مخلوط مقداري پاپريکا يا سس قرمز بريزيد.
قبل از سرو کردن، به مدت يک يا دو ساعت آن را در يخچال بگذاريد تا خنک شود.
بيشتر بخوانيد :
درباره این سایت