در اين روزهاي بهاري، کنگر ماست بخوريد و لذت ببريد؛ بدون لنگر انداختن!


کنگر ماست?


کنگر، گياهي شبيه کرفس است که از آن در پخت سوپ، خورش و حتي به‌صورت خام در سالاد استفاده مي‌شود. کنگر ماست يا بوراني کنگر، يکي از پيش‌غذاها و ميان‌وعده‌هاي بسيار خوش‌مزه و سالم ايراني است که مي‎توانيد با اضافه کردن موادي مانند سير و گل سرخ، آن را به‌صورت مجلسي براي مهماني‌هاي خود تهيه و سرو کنيد.


مواد لازم


کنگر ماست?


کنگر: 500 گرم


آب: نصف پيمانه


سير تازه: يک بوته


ماست: (اگر ماست پرچرب باشد، بهتر است) 2?5 پيمانه


مغز گردو و گل‌سرخ براي تزيين


نمک و فلفل به انداز? کافي


طرز تهيه


کنگر ماست?


ابتدا سيرها را داخل کاس? آب سرد مي‌ريزيم تا چند دقيقه در آب خيس بخورند تا پوستشان به‌راحتي جدا شود. پوست سيرها را مي‌گيريم و خيلي ريز، رنده مي‎کنيم و کنار مي‌گذاريم.


کنگرها را پس از تميز کردن، شسته و در آبکش مي‌گذاريم تا آب اضاف? آن‌ها خارج شود. سپس، روي تخته آن‌ها را به‌صورت نوارهايي درشت به انداز? دو بند‌انگشت برش مي‌دهيم و در کاسه مي‌ريزيم.


در تابه‌اي بزرگ (اگر گود باشد، بهتر است) کمي روغن مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا روغن داغ شود. کنگرها را در روغن ريخته و تفت مي‌دهيم تا سرخ شوند و بعد سير رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه مي‌کنيم و حدود 4 دقيقه مواد را با هم تفت مي‌دهيم.


 آب را اضافه مي‌کنيم و در تابه را مي‌بنديم. حرارت را ملايم مي‌کنيم تا کنگرها کاملاً بپزند و آب اضافه آن تبخير شود. وقتي کنگرها کاملاً پخته شدند، ماست را اضافه و با مواد مخلوط مي‌کنيم و مي‌گذاريم تا يک قل بزند. زير شعله را خاموش مي‌کنيم تا کنگر ماست خنک شود. حالا اين بوراني خوش‌مزه و مطبوع را در ظرف مي‌کشيم و با گل‌سرخ و گردو تزيين مي‌کنيم.


بيشتر بخوانيم :


دمنوش زرشک، ترش و گوارا


قهوه حرفه اي


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سرگردان در هستی مهاجر موزیک| دانلود آهنگ های محبوب Anthony سِرِه مهشید زهره‌بندیان باتری کار مطالعه و مطالعات درمان بیماری ها CRM & Android Technology وکیل طلاق توافقی