در اين روزهاي بهاري، کنگر ماست بخوريد و لذت ببريد؛ بدون لنگر انداختن!
کنگر، گياهي شبيه کرفس است که از آن در پخت سوپ، خورش و حتي بهصورت خام در سالاد استفاده ميشود. کنگر ماست يا بوراني کنگر، يکي از پيشغذاها و ميانوعدههاي بسيار خوشمزه و سالم ايراني است که ميتوانيد با اضافه کردن موادي مانند سير و گل سرخ، آن را بهصورت مجلسي براي مهمانيهاي خود تهيه و سرو کنيد.
کنگر: 500 گرم
آب: نصف پيمانه
سير تازه: يک بوته
ماست: (اگر ماست پرچرب باشد، بهتر است) 2?5 پيمانه
مغز گردو و گلسرخ براي تزيين
نمک و فلفل به انداز? کافي
ابتدا سيرها را داخل کاس? آب سرد ميريزيم تا چند دقيقه در آب خيس بخورند تا پوستشان بهراحتي جدا شود. پوست سيرها را ميگيريم و خيلي ريز، رنده ميکنيم و کنار ميگذاريم.
کنگرها را پس از تميز کردن، شسته و در آبکش ميگذاريم تا آب اضاف? آنها خارج شود. سپس، روي تخته آنها را بهصورت نوارهايي درشت به انداز? دو بندانگشت برش ميدهيم و در کاسه ميريزيم.
در تابهاي بزرگ (اگر گود باشد، بهتر است) کمي روغن ميريزيم و روي حرارت ميگذاريم تا روغن داغ شود. کنگرها را در روغن ريخته و تفت ميدهيم تا سرخ شوند و بعد سير رنده شده، نمک و فلفل را به آن اضافه ميکنيم و حدود 4 دقيقه مواد را با هم تفت ميدهيم.
آب را اضافه ميکنيم و در تابه را ميبنديم. حرارت را ملايم ميکنيم تا کنگرها کاملاً بپزند و آب اضافه آن تبخير شود. وقتي کنگرها کاملاً پخته شدند، ماست را اضافه و با مواد مخلوط ميکنيم و ميگذاريم تا يک قل بزند. زير شعله را خاموش ميکنيم تا کنگر ماست خنک شود. حالا اين بوراني خوشمزه و مطبوع را در ظرف ميکشيم و با گلسرخ و گردو تزيين ميکنيم.
بيشتر بخوانيم :
درباره این سایت