در اين مقاله با طرز تهي? خرماي مجلسي آشنا مي‌شويد.


خرما?


خرما يک خوردني مفيد و مغذي و عضو جدانشدني سفره‌هاي سحري و افطار ماه رمضان است. خواص آن براي سلامتي موجب شده اين ميوه به‌عنوان يکي از بهترين مواد خوراکي براي رشد ماهيچه‌ها شناخته شود. خرما به روش‌هاي مختلف مصرف مي‌شود؛ از‌جمله ترکيب پور? خرما با شير، ماست، نان يا کره که مي‌تواند طعم لذيذ آن را صد‌چندان کند. البته نبايد در مصرف خرما زياده‌روي کرد، زيرا مصرف بالاي آن باعث آسيب به کبد و طحال، افزايش فشارخون، جوش دهان و پوسيدگي دندان‌ها مي‌شود.


مواد لازم


خرما?


خرما: يک بسته
گردو و پسته به مقدار لازم


طرز تهيه


خرما را نيم ساعت در آب خيس کنيد. حتماً از خرماي نيمه سفت استفاده شود، چون خرماي سياه زود له مي‌شود و ديگر قابل استفاده نيست؛ مگر اينکه آن را در آب خيس نکرده و مستقيم پُر کنيد. مواد حريره را مخلوط کرده، روي حرارت بپزيد. وقتي کمي خنک شد، داخل قيف خامه‌زني بريزيد.
هست? وسط خرما را برداريد و با حريره پُر کنيد. يک عدد گردو روي حرير? وسط خرما بگذاريد و با پودر پسته تزيين کنيد.


خرما?


مواد لازم براي تهيه حريره


بادام: 10 عدد


آرد برنج: 2 قاشق مرباخوري


شير پاستوريزه: 2 استکان


روغن مايع: 2 قاشق چاي‌خوري (بهتر است روغن‌ زيتون باشد)


شکر: 2 قاشق چاي‌خوري


آب: يک استکان


طرز تهيه حريره


بادام‌ها را به مدت 3-4 ساعت در آب گرم خيس کرده، پوست بگيريد. آنها را رنده کنيد تا حالت پودري يکدست شوند. شير را در ظرفي کوچک ريخته تا آرد برنج در آن حل شود. با پشت قاشق آرد را نرم کنيد و ظرف را روي شعله ملايم گاز قرار دهيد. آب و شکر را با ساير مواد مخلوط کرده، در حالي‌که آن را مرتب به‌هم مي‌زنيد، بگذاريد حدود 20 دقيقه بپزد تا مانند ماست قوام پيدا کند. در دو سه دقيق? آخر پخت، روغن ‎‌زيتون را با ساير مواد مخلوط کنيد.


همچنين بخوانيد:


دلمه برگ مو ، پيچيدني خوشايند


آش رشته ، طعم خوش خاطره ها


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لاستیک سواری پلی استیشن 4 باز - مرکز جدیدترین اخبار و اطلاعات Ps4 موسسه قانون یار Mihan Dev سایت مشتری یابی پیامکی Free thinks for informing وبسايت شهرستان جامه تحریر موسسه فرهنگی تربیت اقتصاد حکیم(مفتاح)