در اين مطلب با چند ترفند ساده و کاربردي براي درست کردن غذاي خوش طعم آشنا مي‌شويد.


 



غذاي خوش طعم?



گاهي با به‌کار بردن يک‌سري ترفند‌هاي ساده، غذاي خوش طعم و لذيذتري آماده مي‌کنيم. تفاوت مز? غذاها در به‌کار‌گيري همين نکته‌ها است.


9 توصيه براي خوش‌طعم کردن گوشت


 



غذاي خوش طعم?



1. اول از همه بايد بدانيد که گوشت را مي‌خواهيد کبابي کنيد يا خورشتي يا استيک.


2. گوشت قرمزي که مي‌خواهيد کباب کنيد، از 3 ساعت قبل در کيوي رنده شده، نمک، فلفل‌قرمز، کمي سس‌مايونز يا ماست و کره بخوابانيد.


3. گوشت مرغ کبابي را از يک روز قبل، در مخلوطي از آب‌ليمو، فلفل‌دلمه‌اي، روغن‌زيتون، فلفل‌سياه، زعفران و نمک قرار دهيد.


4. براي بهتر پختن و طعم گرفتن گوشت قرمز کبابي پيش از طعم‌دار کردن، بافت آن را با پشت چاقو کمي باز و نرم کنيد.


5. ترکيب زعفران، نمک، فلفل‌سياه و سرکه از بهترين طعم‌دهنده‌ها به گوشت ماهي در يک غذاي خوش طعم است.


6. قبل از اينکه مرغ يا گوشت قرمز را بپزيد، آن را با پياز، فلفل‌سياه و کمي زردچوبه، خوب سرخ کنيد. با اين کار، هم گوشت طعم بهتري پيدا مي‌کند و هم از نظر ظاهري بافتش را از دست نمي‌دهد.


7. ساق? کرفس و فلفل‌دلمه‌اي عطر بسيار خوبي به مرغ پخته مي‌دهند.


8. براي بهتر شدن عطر و طعم گوشت استيکي، آن را از روز قبل در مخلوطي از سرکه، روغن‌کنجد، نمک، فلفل‌قرمز، فلفل‌دلمه‌اي، برگ کرفس خام و کمي آب گوجه‌فرنگي بخوابانيد.


9. گوشت قرمز را با آب سرد و مرغ را با آب گرم بپزيد تا طعم بهتري پيدا کنند. براي پختن هر يک عدد مرغ کامل، يک ليوان آب کافي است و با افزودن آب بيشتر، فقط طعم مرغ از بين مي‌رود.


6 توصيه براي خوش‌طعم کردن سبزي‌ها


 



غذاي خوش طعم?



1. بهتر است برخي از سبزي‌ها مانند هويج، گل‌کلم، پياز و گوجه‌فرنگي را اصلاً نپزيد، چون اين سبزي‌ها به‌صورت خام خوشمزه‌تر هستند. آن‌ها را قطعه‌قطعه و با کمي آب‌ليمو طعم‌دار کنيد و کنار ظرف غذا بچينيد.


2. افزودن کمي کره، روغن‌ زيتون يا روغن‌کنجد به سبزي‌هاي پخته، طعم فوق‌العاده‌اي به آن‌ها مي‌دهد.


3. هرگز به سبزي‌هايي که قرار است پخته شوند، آب‌ليمو يا سرکه اضافه نکنيد. اين کار باعث تلخ و بدبو شدن آن‌ها مي‌شود.


4. ذرت، نخودفرنگي، باقلا و لوبيا‌سبز را بلافاصله بعد از پخت، از ظرف خارج کنيد تا پوست رويي آن‌ها جدا نشود و ظاهر زشتي پيدا نکنند. در‌ضمن، افزودن کمي کره، نمک و آويشن مي‌تواند طعم اين سبزي‌ها را  مطلوب‌تر کند.


5. اضافه کردن کمي نمک، گردوي آسياب شده، کره و پون? خشک به سيب‌زميني پخته‌شده، طعم جديدي به اين خوراکي مفيد مي‌دهد.


6. پختن ساق? کرفس، کنگر و بروکلي با آب مرغ يا آب گوشت، باعث خوش‌طعم شدن آن‌ها مي‌شود. البته به شرطي که زياد حرارت نبينند و بعد از پخت هم کمي سرکه بااميک به آن‌ها اضافه شود.


5 توصيه براي خوش‌طعم کردن برنج


 



غذاي خوش طعم?



1. براي آبکش کردن برنج، داخل آب در حال جوش چند عدد دان? هل يا يک چوب دارچين بيندازيد. اين طوري هم برنج خوش‌طعم مي‌شود و هم رنگ نمي‌گيرد.


2. بهتر است به‌جاي اضافه کردن رب به لوبياپلو، از گوجه‌فرنگي رنده شده يا آب آن استفاده کنيد.


3. اضافه کردن روغن‌زيتون، روغن‌کنجد و کره، طعم بهتري به برنج مي‌دهد.


4. اگر مي‌خواهيد ته‌چين درست کنيد، داخل برنج در حال جوش، کمي زردچوبه بريزيد و پس از آبکش کردن، به برنج زعفران بزنيد. با اين روش طعم و رنگ زعفران حفظ مي‌شود.


5. اگر عادت داريد برنج مهماني را از يکي دو روز قبل خيس کنيد، حتماً داخل آب آن چند عدد دان? هل، برگ‌بو، برگ‌پونه يا برگ‌نعناع بريزيد تا برنج خوش‌طعم‌تري را جلوي مهمان‌ها بگذاريد.


 


همچنين بخوانيد:


شله زرد ، زينت‎بخش سفره‎هاي افطار


دمنوش زرشک، ترش و گوارا


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ماهان اذر پـــــــور تــــــوس مصولا شرکت دل Angilina حجت نعمت الهی آموزش نویسندگی Brooke دانلود خلاصه کتب دانشجویی Grace موبایل و دیجیتال