دلمه برگ مو از غذاهاي سنتي ايراني است که گاهي به‌عنوان پيش‌غذا هم سرو مي‌شود.


 



دلمه برگ مو?



دلمه برگ مو يکي از لذيذ‌ترين غذا‌ها در فصل بهار است. آماده سازي اين غذاي ايراني به ظاهر ساده، سخت و زمان‌گير است. اما پيچيدن آن لذتي دارد که کمتر کسي آن را نچشيده است .


 



دلمه برگ مو?



مواد لازم 


برگ مو: 50 عدد
گوشت چرخ‌کرده: 300 گرم
برنج: نصف پيمانه
پياز: 2 عدد متوسط
لپه: يک‌سوم پيمانه
زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزي دلمه (جعفري، گشنيز، ترخون و نعناع به يک نسبت): نيم کيلو


مواد لازم براي چاشني


کره: 25 گرم
سرکه: 2 قاشق غذا‌خوري


عصاره گوشت: يک بسته
پيازداغ به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم


طرز تهيه 


پياز‌ها را نگيني خرد کرده و در روغن تفت دهيد تا طلايي‎‌رنگ شوند. سپس مقداري زردچوبه بزنيد. گوشت را اضافه کرده و روي حرارت ملايم تفت دهيد. برنج و لپه‌ را که از شب قبل خيس خورده جداگانه بپزيد. توجه داشته باشيد برنج را کمي زنده برداريد.
سبزي دلم? خرد شده، نمک و فلفل، برنج و لپ? آبکش‌شده را به گوشت اضافه کنيد و مواد را با هم تفت دهيد.
برگ مو‌ها را 5 دقيقه در آب جوش بريزيد تا تغيير رنگ دهند و نرم شوند. سپس به پشت پهن کرده و يک قاشق از مواد دلمه را وسط برگ مو‌ها ريخته و به شکل بقچه بپيچيد. کف قابلمه را تعدادي برگ مو بگذاريد و دلمه‌ها را داخل قابلمه بچينيد.


طرز تهيه چاشني


هم? مواد لازم چاشني را داخل قابلمه ريخته و روي حرارت بگذاريد تا جوش بيايد. سپس چاشني را روي دلمه‌ها بريزيد.


در آخر يک بشقاب روي دلمه‌ها بگذاريد تا وا نروند. در قابلمه را بسته و بگذاريد حدود يک ساعت با حرارت متوسط بپزد.


 



دلمه برگ مو?




براي تزيين، مقداري زرشک را با شکر و پيازداغ تفت دهيد و روي دلمه‌ها بريزيد.


 


همچنين بخوانيد:


آش رشته ، طعم خوش خاطره ها


املت تونسي ، شاکشوکا


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

ویستا رایانه پایگاه خبری تحلیلی شرح24 | SHARH24.ir دونار خزر مقیرات Tina MohammadEsteghamat دایره :))) پالامال آموزش کاردستی چمبر چیست؟