کلوچه مغزدار يک ميان وعد? مفيد و مغذي براي روزهاي طولاني سال است.


 



کلوچه مغزدار?



کلوچه مغزدار از کلوچه‌هاي خوشمزه‌اي است که بادام و فندق دارد و مصرف آن براي کودکان مفيد است. تهي? آن در منزل خالي از لطف نيست و مي‌توانيد همراه با يک فنجان چاي يا قهوه سرو کنيد.


مواد لازم


آرد: 2 فنجان
بيکينگ پودر: يک و نيم قاشق چاي‌خوري
شکر: سه‌چهارم فنجان
کر? آب شده: يک‌دوم فنجان
رند? پوست ليمو ترش: يک قاشق سوپ‌خوري
نمک: يک‌چهارم قاشق چاي‌خوري
وانيل: يک قاشق چاي‌خوري
تخم‌مرغ: دو عدد
بادام (نصف شده): يک‌چهارم فنجان
فندق (خرد شده): يک‌چهارم فنجان
نارگيل (رنده شده): يک‌چهارم فنجان


طرز تهيه


 



کلوچه مغزدار?



فر را روي 177 درجه سانتي‎گراد تنظيم و کف سيني فر، کاغذ روغني پهن کنيد. نارگيل، فندق و بادام را داخل سيني فر بريزيد تا 3 الي 4 دقيقه حرارت ببينند. سيني را از فر خارج کرده و اجازه دهيد تا خنک شوند.


در ظرفي جداگانه بکينگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و در ظرفي ديگر شکر و کره را با همزن دستي آن‌قدر بزنيد تا به شکل پفکي و سبک دربيايد. يک عدد تخم‌مرغ، نمک، وانيل و پوست ليمو را به مخلوط کره و شکر اضافه کنيد. پس از مخلوط شدن مواد، تخم‌مرغ ديگر و مخلوط آرد و بکينگ پودر را بيفزاييد و  هم بزنيد.


 


در آخر مغز‌هاي بو داده شده را داخل مواد ريخته و با هم مخلوط کنيد. مواد را روي کاغذ روغني پهن کرده، آن را به شکل لوله‌اي در ابعاد 7.5 در 30 حالت دهيد. مقداري بادام خام روي خمير پاشيده و 40 دقيقه آن را داخل فر بگذاريد.


بهتر است براي اينکه کلوچه مغزدار خوب پخته شود، آن را يک بار زير و رو کنيد. سيني را از فر بيرون بياوريد تا  کلوچه‌ها خنک شوند. پس از خنک شدن، با چاقوي دندانه‎دار برش دهيد. برش‌هاي کلوچه را روي سيني فر چيده، داخل فر بگذاريد. پس از گذشت 15 دقيقه سيني را از فر خارج کنيد.


 


همچنين بخوانيد:


املت تونسي ، شاکشوکا


شله زرد ، زينت‎بخش سفره‎هاي افطار


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وب صدا Andrea دانلود آگهی ترحیم لایه باز سایه مرگ پيام حشمتي تفکرات یک آرمان My english weblog IMDB