ناگت مرغ غذاي خوشمزه اي است که به سادگي آماده ميشود و مورد پسند کودکان است.
ناگت مرغ يکي از غذاهاي پر طرفدار و بسيار خوشمزه در سراسر جهان است. کودکان از طرفداران پرو پا قرص آن هستند و آن را بيبهانه مصرف ميکنند. اين غذا علاوه بر طعم خوبي که دارد، فوري هم آماده شده و در برخي موارد بهعنوان پيشغذا و به صورت سوخاري سرو ميشود.
سين? مرغ: يک عدد
زرد? تخممرغ: 2 عدد
پودر سوخاري: نصف ليوان
کره: 2 قاشق غذاخوري
روغن مايع به مقدار لازم
سس گوجهفرنگي به مقدار لازم
نمک، فلفلقرمز و آويشن به مقدار لازم
ابتدا سينههاي مرغ را با چرخ گوشت يا غذاساز دو بار چرخ ميکنيم. زردههاي تخممرغ را به گوشت مرغ اضافه کرده، نصف پودر سوخاري، آويشن، کره، نمک و فلفل را به مواد ميافزاييم. با هم خوب مخلوط ميکنيم تا کاملاً طعمدار شوند.
در صورت تمايل ميتوانيد براي کشدار شدن ناگت، از انواع پنيرها مانند پنير گودا يا پنير پيتزا استفاده کنيد. سپس در قابلمهاي کوچک و گود، روغن سرخ کردني به مقداري که کاملاً ناگت ها در آن شناور باشند ميريزيم. قابلمه را روي حرارت کم قرار ميدهيم تا روغن داغ شود.
بقي? پودر سوخاري را روي سطح صافي مانند تخته آشپزخانه ريخته، مواد را روي آن قرار ميدهيم و با وردنه به قطر يک سانت مواد را پهن ميکنيم. کمي پودر سوخاري يا کنجد روي مواد ميپاشيم و با قالبهاي دلخواه مواد را قالب ميزنيم. دو طرف ناگت ها را در روغن داغ سرخ ميکنيم.
پس از اينکه ناگتها را از روغن خارج کرديد، روي دستمال حولهاي قرار دهيد تا روغن اضافي گرفته شود. در آخر ناگتهاي سرخ شده را در سيني کشيده، با سس گوجهفرنگي روي آنها را تزيين کنيد. ميتوان ناگت مرغ را با خيارشور و گوجهفرنگي به صورت ساندويچ ميل کنيد.
درباره این سایت