مرباي هويج، بسيار ساده است و در هم? فصلها ميتوان آن را تهيه کرد.
مرباي هويج يکي از انواع مرباهاي خوشمزه و پرمصرف در کشورمان است که مانند ساير مرباها در وعد? صبحانه يا عصرانه صرف ميشود. مرباي هويج را ميتوانيد به همراه خامه، کره يا انواع پنکيکها سرو کنيد.
مقدار مواد زير براي يک شيش? متوسط در نظر گرفته شده است.
آب: 2 ليوان
شکر: 500 گرم
هويج: 500 گرم
هل و زعفران مقدار کم
گلاب: 2 قاشق غذاخوري
آبليمو: يک قاشق غذاخوري
با رند? ريز يا درشت (بنا به سليقه) هويجها را رنده کرده، کمي تفت ميدهيم تا رنگ هويجها تغيير کند و کمي نرم شوند. 2 ليوان آب با شکر به هويج اضافه کرده، خوب هم ميزنيم تا شکر در آب حل شود. هل، گلاب، آبليمو و زعفران دم کرده را افزوده، مخلوط ميکنيم و شعله پخشکن را زير قابلمه ميگذاريم. صبر ميکنيم تا مربا پخته شود و به اصطلاح جا بيفتد. زمان مناسب براي پخت مرباي هويج 2 تا 3 ساعت است. براي اطمينان از جا افتادن مربا، با قاشق کمي از شربت مربا را بر ميداريم تا خنک شود. بعد قاشق را به سمت پايين ميگيريم. اگر مربا به سختي از روي قاشق ريخت، يعني به غلظت مطلوب رسيده و آماده شده است.
اگر تمايل داشتيد ميتوانيد در اين مرحله کمي خلال بادام يا خلال پسته داخل مربا بريزيد. بايد دقت داشته باشيد که دو دليل باعث کپک زدن مرباي هويج ميشود. يکي اگر مربا را زود از روي حرارت برداريد؛ طوري که شربت مربا به غلظت نرسيده باشد و ديگر اينکه شکر مربا کافي نباشد.
پس از خنک شدن، مرباي هويج را در شيش? موردنظر ريخته، در آن را ميبنديم و داخل يخچال ميگذاريم. هر زمان که بخواهيد ميتوانيد از مربا استفاده کنيد.
همچنين بخوانيد:
درباره این سایت