سوپ شلغم از آن دسته پيش غذاهايي است که مختص پاييز و زمستان است. چون شلغم ميوه اين فصل ها است و خواص درماني دارد. سوپ شلغم سوپي است که سرماخوردگي را درمان ميکند و بدن را گرم نگه ميدارد. پس در روزهاي سرد سال از خوردن سوپ شلغم غافل نشويد.
پياز، شلغم و سيب زميني را به شکل و اندازه دلخواه خرد کنيد.
در قابلمه اي پياز را با روغن و کره تفت دهيد تا کمي سرخ و سبک شود.
شلغم، سيب زميني و آويشن را به پياز افزوده و کمي تفت دهيد. در صورتي که سوپ شلغم براي درمان سرماخوردگي تهيه ميشود، بهتر است سبزيجات را تفت ندهيد و آبپز کنيد.
پس از تفت دادن سبزيجات، در قابلمه مقداري آب و آب مرغ بريزيد تا سبزيجات بپزند.
اگر دوست داريد سوپ يکدستي داشته باشيد، قبل از افزودن آب، سبزيجات پخته را با ميکسر يا گوشت کوب برقي له کنيد.
سپس آب مرغ و نمک و فلفل را به سبزيجات ميکس شده افزوده، دوباره مواد را در قابلمه بريزيد و روي حرارت بگذاريد تا سوپ آماده شود.
در آخر، سوپ شلغم را از روي حرارت برداريد و در آن آب ليموترش بريزيد. ميتوانيد سوپ را با جغفري خرد شده يا هر سبزي ديگري که دوست داريد تزيين و سرو کنيد.
براي تهيه اين سوپ از هر سبزي ديگري مانند هويج، تره فرنگي، کلم، کرفس و … هم ميتوان استفاده کرد.
در صورت تمايل ميتوانيد پس از مي سبزيجات، مقداري خامه و شير به مواد سوپ اضافه کنيد.
استفاده از آب مرکباتي مانند آب نارنج و آب پرتقال هم طعم خوبي به سوپ ميدهد.
اگر دوست داريد سوپ گياهي باشد، از آب مرغ استفاده نکنيد.
در اين سوپ از گوشت هم ميتوان استفاده کرد.
مي سبزيجات اختياري است. اگر دوست داريد تکه هاي شلغم در سوپ ديده شود، آن را ميکس نکنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي به مجله دلتا مراجعه کنيد.
درباره این سایت