ناگت سبزيجات با انواع سبزي هاي مفيد و خوشمزه درست ميشود و مناسب کساني است که گياهخوار هستند يا منع مصرف گوشت دارند. اين ناگت که به آساني تهيه ميشود، طعم خوبي دارد و به عنوان پيش غذا يا غذاي اصلي سرو ميشود.
تمام سبزيجات را به جز فلفل به صورت تکه هاي درشت خرد کنيد.
سپس سبزيجات خرد شده را در قابلمه اي با آب و مقداري نمک آبپز کنيد. دقت کنيد تمام سبزيجات را با هم در قابلمه نريزيد. چون برخي ديرتر و برخي زودتر ميپزند.
وقتي سبزيجات کمي نرم و پخته شدند، آن ها را در غذاساز بريزيد. اگر غذاساز نداريد، آن ها را له و پوره کنيد. فلفل سبز را هم خيلي ريز خرد کرده و با نمک و فلفل سياه به مواد افزوده و خوب هم بزنيد.
مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز دهيد تا يکدست و منسجم شوند. سپس به اندازه يک نارنگي کوچک برداشته و ناگت ها را آماده کنيد.
تخم مرغ ها را با چنگال هم بزنيد. ناگت ها را يکي يکي در تخممرغ و سپس در پودر نان فرو بريد.
در تابه اي گود مقداري روغن سرخ کردني بريزيد. وقتي روغن داغ شد، دو طرف ناگت ها را در آن سرخ کنيد تا طلايي شوند. همچنين ميتوانيد ناگت ها را در فر هم درست کنيد. اما سرخ کردن طعم بهتري به ناگت سبزيجات ميدهد و روش کلاسيک تهيه ناگت با سرخ کردن است.
ناگت سبزيجات را با هر سس و ناني که دوست داريد سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي به مجله دلتا مراجعه کنيد.
درباره این سایت