ماهي سوخاري بسيار لذيذ و يکي از بهترين شيوه هاي پخت ماهي است. حال اگر براي سوخاري کردن از پنير پارمزان استفاده کنيد، طعم ماهي بي نظير و عالي ميشود. طرز تهيه ماهي سوخاري با پنير پارمزان بسيار آسان است و به روغن نيازي ندارد، از اين رو غذايي سالم و رژيمي است.
شير و تخم مرغ را در کاسه اي با هم مخلوط و ظرف را کنار بگذاريد.
پنير پارمزان، آرد، پاپريکا، نمک و فلفل را در يک کيسه پلاستيکي زيپ دار ريخته، کيسه را چند بار تکان دهيد تا مواد به خوبي با هم مخلوط شوند. البته اين مواد را در کاسه هم ميتوانيد مخلوط کنيد، فقط دقت داشته باشيد که خوب ترکيب شده و به خورد هم بروند.
در طرز تهيه ماهي سوخاري با پنير پارمزان فيله ها را ابتدا در مايه تخم مرغي و سپس در مايه آردي بزنيد تا دو طرف آن ها به مواد آغشته شوند. براي بهتر انجام دادن اين کار ميتوانيد ماهي را در کيسه پلاستيکي گذاشته، زيپ آن را ببنديد و خوب تکان دهيد تا همه قسمت هاي ماهي آردي شود.
وقتي تمام فيله ها آماده شد، کف سيني فر را کمي چرب کنيد. فيله ها را در سيني بچينيد و حدود نيم ساعت آن ها را در فر بگذاريد. در اواخر پخت با چنگال ماهي ها را چک کنيد. اگر بافت ماهي سوخاري شده بود و به راحتي با چنگال تکه ميشد، يعني فيله هاي سوخاري آماده است.
ماهي سوخاري با پنير پارمزان را ميتوانيد با يک قاچ ليموي تازه يا سالاد و سبزيجات پخته شده سرو کنيد.
اگر به ماهي به عنوان يک منبع غني پروتئين علاقه داريد ، پيشنهاد مي کنيم دستور پخت ماهي تنوري را هم در صفحه آشپزي ما مطالعه کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت