تارت تخم مرغ نوعي فينگر فود خوشمزه و مقوي است.

طرز تهيه تارت

تارت تخم مرغ يک فينگر فود شيک و خوش طعم است. اين غذا با تخم مرغ مناسب سرو براي صبحانه و عصرانه است. همچنين تارت تخم مرغ يک ميان وعده کامل و مقوي براي کودکان شناخته مي‎شود. براي آشنايي با طرز تهيه تارت تخم مرغ با مجله دلتا همراه باشيد.


مواد لازم :



  • آرد سفيد: 120 گرم

  • نمک: يک هشتم قاشق چاي‌خوري

  • کره خرد شده: يک سوم فنجان

  • آب سرد: 3 تا 4 قاشق غذاخوري


مواد لازم مياني :



  • پنير چدار: 115 گرم

  • خامه: نصف فنجان

  • پيازچه: نصف فنجان

  • نمک: نصف قاشق چاي‌خوري

  • فلفل: نصف قاشق چاي‌خوري

  • برنج پخته شده: نصف فنجان

  • تخم مرغ: 4 عدد

  • مرغ پخته و خرد شده: يک فنجان


تارت تخم مرغ


طرز تهيه :


فر را از قبل روشن کنيد تا گرم شود.


آرد را پس از الک کردن با نمک و کره ريز خرد شده در کاسه اي بريزيد. مواد را با چنگال هم بزنيد تا آرد به صورت خرده هاي شيريني شود.


آب را به مخلوط بيفزاييد تا خميري نرم و صاف به دست بيايد.


خمير را مانند توپ گرد کرده و در قالب گرد پهن کرده و همچنين مي‌توانيد از يک قالب بزرگ يا چند قالب کوچک استفاده کنيد. دور ديواره قالب را با دست فرم دهيد. با چنگال چند سوراخ کف خمير بزنيد. سپس حدود 25 دقيقه در فر بگذاريد تا خمير طلايي شود.


در کاسه اي خامه و تخم مرغ را با هم بزنيد تا مخلوط و يکدست شوند. قسمت سبز پيازچه را ريز خرد کرده و با نيمي از پنير رنده شده، مرغ خرد شده، برنج، نمک و فلفل در ترکيب تخم مرغ و خامه ريخته و با هم مخلوط کنيد.


سپس باقي پنير را روي خمير در قالب بپاشيد و مخلوط تخم مرغ را روي آن بريزيد. قالب را نيم ساعت در فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود. پس از اين مدت يک خلال دندان يا نوک يک چاقو درمرکز آن فرو کنيد، اگر از مواد به آن نچسبيده بود، تارت آماده است. آن را از فر بيرون آورده و پس از برش زدن سرو کنيد.



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Dave فرزند آدم آموزش ساخت اپلیکیشن های موفق موبایل میرزائیل بیست فیلم-دانلود رایگان فیلم و سریال ایرانی V$ORACLE_CITY یک زن مینویسد ! تولید انواع اتوکلاو دندانپزشکی Autoclave دختر حوا متن ترانه