تارت تخم مرغ يک فينگر فود شيک و خوش طعم است. اين غذا با تخم مرغ مناسب سرو براي صبحانه و عصرانه است. همچنين تارت تخم مرغ يک ميان وعده کامل و مقوي براي کودکان شناخته ميشود. براي آشنايي با طرز تهيه تارت تخم مرغ با مجله دلتا همراه باشيد.
فر را از قبل روشن کنيد تا گرم شود.
آرد را پس از الک کردن با نمک و کره ريز خرد شده در کاسه اي بريزيد. مواد را با چنگال هم بزنيد تا آرد به صورت خرده هاي شيريني شود.
آب را به مخلوط بيفزاييد تا خميري نرم و صاف به دست بيايد.
خمير را مانند توپ گرد کرده و در قالب گرد پهن کرده و همچنين ميتوانيد از يک قالب بزرگ يا چند قالب کوچک استفاده کنيد. دور ديواره قالب را با دست فرم دهيد. با چنگال چند سوراخ کف خمير بزنيد. سپس حدود 25 دقيقه در فر بگذاريد تا خمير طلايي شود.
در کاسه اي خامه و تخم مرغ را با هم بزنيد تا مخلوط و يکدست شوند. قسمت سبز پيازچه را ريز خرد کرده و با نيمي از پنير رنده شده، مرغ خرد شده، برنج، نمک و فلفل در ترکيب تخم مرغ و خامه ريخته و با هم مخلوط کنيد.
سپس باقي پنير را روي خمير در قالب بپاشيد و مخلوط تخم مرغ را روي آن بريزيد. قالب را نيم ساعت در فر بگذاريد تا روي آن طلايي شود. پس از اين مدت يک خلال دندان يا نوک يک چاقو درمرکز آن فرو کنيد، اگر از مواد به آن نچسبيده بود، تارت آماده است. آن را از فر بيرون آورده و پس از برش زدن سرو کنيد.
درباره این سایت