کوکوي بادمجان يکي از غذا هاي ساده و رژيمي و بسيار خوشمزه و لذيذ است. در تهيه اين کوکو از ادويه ها و سبزي هاي معطر مختلفي استفاده شده که عطر خوبي به آن ميدهد. اگر ميخواهيد يک غذا با بادمجان درست کنيد که کمي متفاوت باشد، پيشنهاد ما به شما کوکوي بادمجان است.
بادمجان ها را شسته، پوست بگيريد و خرد کنيد.
قارچ ها را خرد کرده و سير را پوره کنيد.
تابه را روي حرارت بگذاريد و کمي روغن در آن بريزيد تا گرم شود. تکه هاي بادمجان، قارچ، سير پوره شده، ادويه ها و سبزي ها را در تابه بريزيد.
در تابه را بگذاريد و چند دقيقه صبر کنيد تا مواد پخته شوند. سپس مواد را کمي هم بزنيد و تابه را از روي شعله برداريد.
مخلوط پخته شده را در کاسه اي بريزيد. آرد برنج، کنجد و تخم کتان را به مخلوط افزوده، خوب هم بزنيد و به آرامي له کنيد.
در تابه بزرگي مقدار کمي روغن بريزيد. وقتي روغن داغ شد، يک قاشق غذاخوري از مواد کوکو را به آرامي در تابه گذاشته و به کمک قاشق به آن شکل دهيد.
هر طرف کوکوي بادمجان را حدود دو تا سه دقيقه سرخ کنيد. وقتي دو طرف کوکو طلايي شد، آماده است.
کوکو ها را از تابه بيرون آورده و روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي آن ها گرفته شود.
کوکوي بادمجان را با سبزي و انواع سالاد سرو کنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد به مواد کوکوي بادمجان تخم مرغ اضافه کنيد که در آن صورت ديگر رژيمي نيست.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت