کيک پرتقالي يکي از انواع کيک هايي است که بيشتر در فصل پاييز و زمستان درست ميشود و طعم و عطر خوبي دارد. طرز تهيه کيک پرتقالي آسان و بر پايه کيک ساده است. اين کيک به دليل داشتن پرتقال در آن، براي سرماخوردگي مناسب است.
پوست نارنجي پرتقال را به اندازه يک قاشق غذاخوري رنده کرده، سپس پرتقال ها را به اندازه يک پيمانه آب گرفته و کنار بگذاريد.
تخم مرغ ها را يکي يکي بشکنيد و زرده و سفيده آن ها را جدا کنيد. زرده ها را با همزن بزنيد تا از حالت گي در بيايند. شکر و وانيل را به زرده ها افزوده و با همزن مخلوط کنيد.
پوست پرتقال رنده شده را به مواد بيفزاييد. مخلوط را به قدري بزنيد که غليظ و کش دار شده و حجم آن دو برابر شود. سپس آب پرتقال تازه و روغن مايع را به مخلوط بيفزاييد و دوباره هم بزنيد.
بيکينگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک کنيد. الک کردن باعث مي شود تا آرد هوا بخورد و کيک خوب پف کند. مخلوط بيکينگ پودر و آرد را کم کم به مواد افزوده و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنيد.
سفيده تخم مرغ ها را در ظرفي جداگانه به قدري بزنيد تا حجم آن چند برابر شده و خوب پف کند.
سفيده ها را به مواد افزوده و به صورت دوراني تا حدي که فقط با مواد مخلوط شوند، هم بزنيد.
قالب کيک را چرب و آرد پاشي کنيد. مواد را در قالب ريخته و آن را در فر که از قبل گرم کردهايد، بگذاريد.
بين 50 تا 60 دقيقه زمان بدهيد تا کيک پخته شود. براي اطمينان از آماده شدن کيک، يک خلال دندان در کيک فرو کنيد. اگر از مواد کيک به آن نچسبيد، کيک پرتقالي آماده است.
وقتي قالب کيک را از فر بيرون آورديد، 5 دقيقه زمان دهيد تا کيک سرد شود. سپس آن را از قالب بيرون آورده و در کنار چاي يا قهوه ميل کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت