ترشي کلم قرمز يکي از انواع ترشي است که به آساني تهيه ميشود. در بيشتر رستوران ها از اين چاشني خوشمزه به عنوان دورچين انواع کباب و خوراک استفاده ميکنند.
کلم قرمز را خوب بشوييد و پس از خشک شدن آن را خلالي يا ريز خرد کنيد.
پس از خرد کردن، کلم ها را در ظرف ترشي ريخته، با نمک مخلوط کنيد و حدود نيم ساعت به آن استراحت دهيد. مقدار نمک را با توجه به ذائقه ميتوانيد کم يا زياد کنيد.
پس از پر کردن ظرف روي آن سرکه بريزيد تا به خوبي سطح کلم قرمز را بپوشاند. در ظرف را محکم ببنديد تا هوا وارد نشده و از کپک زدن جلوگيري شود. ميتوانيد روي ظرف را با فويل پوشانده و بعد در آن را ببنديد.
براي رسيدن اين ترشي، آن را در جاي تاريک و خنک نگهداري کنيد. پس از 5 روز ترشي آماده است.
ظرف هاي شيشه اي بهترين گزينه براي نگهداري انواع ترشي است. به هيچ وجه از ظرف هاي پلاستيکي استفاده نکنيد.
برخي براي نرم شدن کلم قرمز، آن را با مقدار کمي آب حرارت ميدهند. ولي اين شيوه رنگ و مزه کلم را تغيير ميدهد و از کيفيت ظاهري ترشي ميکاهد.
در صورت تمايل ميتوانيد به ترشي مقدار کمي فلفل و سير بيفزاييد. اما در اين صورت طعم خاص و اصيل آن از بين ميرود.
ترشي کلم قرمز را پس از آماده شدن در يخچال نگهداري کنيد.
اگر دوست داريد ترشي کلم قرمز رستوراني و خوش رنگ تهيه کنيد، بهتر است هر بار مقدار کمي از آن و به اندازه مصرف يک هفته درست کنيد. چون هرچه اين ترشي بيشتر بماند، رنگ آن تغيير ميکند.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت