نان پيتا در تهيه ساندويچ هاي مختلفي مانند ساندويچ فلافل استفاده ميشود. نان پيتا که بيشتر به صورت مثلثي برش داده ميشود، به تنهايي و به صورت برشته شده هم با ديپ هاي مختلف سرو ميشود. همچنين ميتوان اين نان را با روغن زيتون و ادويه هاي دلخواه مخلوط و در فر يا روغن سرخ کرد.
آرد، شکر، نمک، بيکينگ پودر و خمير مايه را در کاسه اي مخلوط کنيد. آب ولرم و روغن به مواد افزوده، خوب هم بزنيد تا خمير يکدست شود.
خمير را حدود 10 دقيقه ورز دهيد. سپس کاسه اي را چرب کرده و خمير را در آن بگذاريد. روي کاسه را با سلفون بپوشانيد و يک ساعت در جاي گرم به آن استراحت دهيد تا حجم خمير دو برابر شود.
پس از استراحت، خمير را به 8 قسمت مساوي تقسيم کنيد. روي سطح کار آرد بپاشيد و خميرها را به پهناي 20 سانت باز کنيد. براي جلوگيري از خشک شدن خمير ها، در طول کار روي آن ها را با سلفون بپوشانيد.
فر را از قبل روشن کنيد تا گرم شود. نان ها را روي سيني فر در طبقه وسط بگذاريد. صبر کنيد تا نان ها پف کنند. سپس به سرعت آن ها را از فر بيرون بياوريد. بيش از حد ماندن نان در فر، باعث خشک شدن آن ميشود. نان ها را پس از بيرون آوردن از فر ميان پارچه بگذاريد تا نرم بمانند.
نان پيتا اغلب با غذا ها، سالاد و … مصرف ميشود.
ميتوانيد به جاي بيکينگ پودر از يک قاشق چاي خوري بهبود دهنده استفاده کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت