سوپ دال عدس يا سوپ عدس قرمز با نوع خاصي از عدس به همين نام درست ميشود. اين سوپ که طعم خوبي دارد، يک پيش غذاي عالي براي دور همي هاي دوستانه در فصل هاي سرد سال است. دال عدس بيشتر در جنوب کشور پخته ميشود.
سوپ دال عدس يکي از سوپ هايي است که حتماً بايد ادويه داشته باشد. البته در صورت تمايل ميتوانيد ادويه را حذف کنيد که در اين صورت طعم واقعي دال عدس را نخواهيد داشت.
عدس قرمز را چند ساعت در آب خيس کنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.
پياز را ريز خرد کرده و با کره تفت دهيد تا سبک و نرم شود.
وقتي پياز طلايي شد، آرد را به آن بيفزاييد و خوب تفت دهيد تا خامي آن از بين برود. مراقب باشيد آرد نسوزد و قهوه اي نشود.
وقتي بوي آرد بلند شد، آب مرغ را کم کم به سوپ اضافه کنيد و مرتب آن را هم بزنيد تا آرد گلوله نشود. اگر آب مرغ نداريد، ميتوانيد از عصاره مرغ استفاده کنيد. ولي سعي کنيد از آب خالي استفاده نکنيد، چون طعم لذيذ سوپ از بين ميرود.
نمک، ادويه و عدس را در سوپ ريخته، حرارت را کم کنيد تا عدس ها بپزند.
هويج را ريز رنده کنيد و وقتي عدس پخت، آن را با رب گوجه فرنگي در سوپ بريزيد. بگذاريد سوپ کمي روي شعله ملايم بماند تا جا بيفتد.
در صورت تمايل ميتوانيد وقتي سوپ آماده شد، آن را ميکس کنيد.
دال عدس را با آبليمو سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت