کباب چوبي يکي از انواع کباب هاي خوشمزه است که انواع مختلفي دارد. کباب چوبي ويتنامي نوعي کباب مربوط به اين کشور است که با سس مخصوصي درست ميشود و طعم جديد و منحصر به فردي دارد. از اين کباب ميتوانيد به عنوان فينگر فود در مهماني ها استفاده کنيد.
آب ليموترش ها را بگيريد و پوست آن ها را رنده کنيد.
براي تهيه سس، سويا سس، آب، آب ليموي تازه، شکر، سرکه سفيد، دو حبه سير له شده و فلفل قرمز ريز شده را در کاسه اي با هم مخلوط کنيد و به مدت يک ساعت در يخچال بگذاريد.
فر را از قبل روشن کنيد تا گرم شود. روي سيني فر مقداري روغن بماليد.
پياز را ريز رنده کرده و آب آن را بگيريد. سپس با گوشت چرخ کرده، پوست ليموي رنده شده، ريحان، گشنيز، نمک و فلفل مخلوط کنيد. کمي خرده نان را با خامه مخلوط کرده و با يک حبه سير رنده شده به مخلوط گوشت بيفزاييد.
گوشت را به قسمت هاي مساوي تقسيم کنيد و به صورت استوانه اي دور سيخ هاي چوبي فرم دهيد. سيخ ها را روي سيني فر در طبقه وسط بگذاريد.
15 دقيقه زمان دهيد تا کباب بپزد. سپس گريل را روشن کنيد تا کباب ها طلايي شوند.
پس از آماده شدن کباب ها، سس را روي آن ها بماليد و سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.
درباره این سایت