کاپ کيک هندوانه يکي از کيک هاي خوشمزه و مناسب سرو در شب يلدا است. کاپ کيک هندوانه يک کاپ کيک ساده است که به راحتي تهيه ميشود و با کمي سليقه و دقت، يک دسر بي نظير خواهيد داشت.
آب، شير خشک، پودر ژله هندوانه، روغن، شکر، وانيل و رنگ قرمز خوراکي را با هم مخلوط کرده و حدود 5 دقيقه با همزن ميزنيم.
سپس 3 عدد تخم مرغ به مواد افزوده و دوباره با همزن مخلوط ميکنيم.
آرد و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 بار الک ميکنيم. اين کار براي آن است که هوا بين آن ها برود و کيک خوب پف کند. سپس به مواد کاپ کيک ميافزاييم. مواد را با ليسک هم ميزنيم. مواد را در قالب کاپ کيک ريخته و در فر که از قبل گرم کردهايم، ميگذاريم.
پس از گذشت نيم ساعت کاپ کيک ها آماده هستند. آن ها را از فر بيرون ميآوريم تا خنک شوند. سپس از قالب جدا ميکنيم.
در فاصله اي که کاپ کيک ها آماده ميشوند، خامه قنادي را فرم ميدهيم. براي اين کار خامه را آن قدر با چنگال ميزنيم که حالت کرمي بگيرد. کمي از رنگ سبز خوراکي به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با قيف روي کاپ کيک ها ميريزيم. در صورت تمايل ميتوانيد از کاکائو هاي خيلي ريز به عنوان هسته هندوانه استفاده کرده و روي خامه بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت