راي آشنايي با طرز تهيه کباب لبناني با مجله دلتا همراه باشيد.


کباب لبناني يکي از انواع کباب هاي مديترانه اي و متعلق به کشور لبنان است که به راحتي تهيه مي‌شود و طعم بي نظيري دارد. کباب لبناني را معمولاً با بادمجان و سس طحينه سرو مي‌کنند.


مواد لازم تهيه کباب لبناني :



  • گوشت چرخ کرده: 250 گرم

  • پياز: 2 عدد

  • جعفري خرد شده: 2 قاشق غذاخوري

  • نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم


مخلفات کنار کباب :



  • بادمجان: 2 عدد

  • سير: 2 حبه

  • پودر تخم گشنيز، زيره و پاپريکا به ميزان لازم

  • نمک و فلفل به ميزان لازم


مواد لازم سس طحينه :



  • ارده: 2 قاشق غذاخوري

  • ماست چکيده: يک پيمانه

  • آبليمو تازه: 2 قاشق غذاخوري

  • روغن زيتون به ميزان لازم

  • نمک، فلفل و پودر سير به ميزان لازم


طرز تهيه کباب لبناني


طرز تهيه کباب لبناني :


پياز را ريز رنده کنيد و آب آن را بگيريد. سپس آن را با گوشت چرخ کرده، جعفري خرد شده، نمک و فلفل خوب ورز دهيد.


مواد را يک ساعت در يخچال بگذاريد تا مزه ها به خورد هم بروند و مايه کباب منسجم و يکدست شود.


پس از گذشت اين مدت، مواد را از يخچال بيرون آورده، به اندازه يک نارنگي کوچک از مخلوط برداريد و با دست به شکل بيضي در آوريد. در صورت تمايل مي‌توانيد کباب ها را روي سيخ چوبي فرم دهيد تا مانند کباب چوبي شود.


کباب ها را در مقدار کمي روغن سرخ يا مي‌توانيد اين کباب را در فر هم گريل کنيد که در آن صورت نيازي به روغن ندارد.


بادمجان ها را خوب بشوييد و با پوست به صورت نگيني خرد کنيد. کمي نمک روي بادمجان بريزيد تا تلخي آن گرفته شود. پس از يکي دو ساعت، تکه هاي بادمجان را بشوييد و پس از خشک شدن با سير و ادويه ها تفت دهيد.


براي تهيه سس طحينه، ارده، ماست چکيده، آبليمو تازه، روغن زيتون، نمک، فلفل و پودر سير را با هم مخلوط کنيد و پس از آماده شدن روي بادمجان ها بريزيد.


کباب لبناني را با نان پيتا و پياز و جعفري سرو کنيد.


براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروش اینترنتی انواع وافل بستنی ورد فایل دانستنیهای توپخانه PDFPlanet Angela ولتکن منکم تمه یدعون الی الخیر قطعات موبایل در تهران آموزش حرفه ای بازاریابی و فروش بنافت