کباب لبناني يکي از انواع کباب هاي مديترانه اي و متعلق به کشور لبنان است که به راحتي تهيه ميشود و طعم بي نظيري دارد. کباب لبناني را معمولاً با بادمجان و سس طحينه سرو ميکنند.
پياز را ريز رنده کنيد و آب آن را بگيريد. سپس آن را با گوشت چرخ کرده، جعفري خرد شده، نمک و فلفل خوب ورز دهيد.
مواد را يک ساعت در يخچال بگذاريد تا مزه ها به خورد هم بروند و مايه کباب منسجم و يکدست شود.
پس از گذشت اين مدت، مواد را از يخچال بيرون آورده، به اندازه يک نارنگي کوچک از مخلوط برداريد و با دست به شکل بيضي در آوريد. در صورت تمايل ميتوانيد کباب ها را روي سيخ چوبي فرم دهيد تا مانند کباب چوبي شود.
کباب ها را در مقدار کمي روغن سرخ يا ميتوانيد اين کباب را در فر هم گريل کنيد که در آن صورت نيازي به روغن ندارد.
بادمجان ها را خوب بشوييد و با پوست به صورت نگيني خرد کنيد. کمي نمک روي بادمجان بريزيد تا تلخي آن گرفته شود. پس از يکي دو ساعت، تکه هاي بادمجان را بشوييد و پس از خشک شدن با سير و ادويه ها تفت دهيد.
براي تهيه سس طحينه، ارده، ماست چکيده، آبليمو تازه، روغن زيتون، نمک، فلفل و پودر سير را با هم مخلوط کنيد و پس از آماده شدن روي بادمجان ها بريزيد.
کباب لبناني را با نان پيتا و پياز و جعفري سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت