آش انار يکي از آش هاي خوشمزه با طعم ملس است که کمتر پخته ميشود. اين آش مخصوص فصل پاييز و زمستان و بسيار سبک و مناسب شب يلدا است. طرز تهيه آش انار ساده است و پيشنهاد ميکنيم در روز هاي سرد اين غذا را درست کنيد و از آن لذت ببريد.
لپه را چند ساعت در آب خيس کنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.
دو عدد از پياز ها را خلالي خرد کرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا سبک و طلايي شوند.
لپه، پياز سرخ شده، نمک و فلفل را با 4 تا 5 ليوان آب در ظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا لپه پخته شود. سپس يک پيمانه برنج را به مواد افزوده و بگذاريد کاملاً بپزد.
دو عدد پياز ديگر را روي گوشت چرخ کرده رنده کنيد و با کمي نمک و فلفل خوب ورز دهيد. يک پيمانه برنج ديگر را جداگانه بپزيد و به گوشت بيفزاييد. سپس آن ها را به شکل کوفته درست کرده و در آش بريزيد.
سبزي آش را پس از شستن خرد کرده و نيم ساعت آخر پخت به آش اضافه کنيد. زير شعله را کم کنيد تا آش جا بيفتد.
آب انار ها را بگيريد و اواخر پخت در آش بريزيد. به جاي اين مقدار انار ميتوانيد از يک پيمانه رب انار استفاده کنيد. البته آب انار طعم بهتر و تازه تري به آش ميدهد.
در 5 دقيقه آخر پخت، گلپر اضافه کنيد و آش را با نعناع داغ و پياز داغ تزيين و سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت