آش انار يکي از انواع آش هاي سنتي ايراني است.

آش انار

آش انار يکي از آش هاي خوشمزه با طعم ملس است که کمتر پخته مي‌شود. اين آش مخصوص فصل پاييز و زمستان و بسيار سبک و مناسب شب يلدا است. طرز تهيه آش انار ساده است و پيشنهاد مي‌کنيم در روز هاي سرد اين غذا را درست کنيد و از آن لذت ببريد.


مواد لازم تهيه آش انار :



  • برنج: 2 پيمانه

  • سبزي آش: يک کيلوگرم

  • لپه: يک چهارم پيمانه

  • پياز: 4 عدد

  • گوشت چرخ کرده: نيم کيلوگرم

  • انار: 2 کيلوگرم

  • گلپر: 2 قاشق غذاخوري

  • نمک و فلفل به ميزان لازم

  • نعناع خشک براي تزيين


طرز تهيه آش انار


طرز تهيه آش انار :


لپه را چند ساعت در آب خيس کنيد تا نفخ آن از بين برود و خوب پخته شود.


دو عدد از پياز ها را خلالي خرد کرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا سبک و طلايي شوند.


لپه، پياز سرخ شده، نمک و فلفل را با 4 تا 5 ليوان آب در ظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم بگذاريد تا لپه پخته شود. سپس يک پيمانه برنج را به مواد افزوده و بگذاريد کاملاً بپزد.


دو عدد پياز ديگر را روي گوشت چرخ‌ کرده رنده کنيد و با کمي نمک و فلفل خوب ورز دهيد. يک پيمانه برنج ديگر را جداگانه بپزيد و به گوشت بيفزاييد. سپس آن ها را به شکل کوفته درست کرده و در آش بريزيد.


سبزي آش را پس از شستن خرد کرده و نيم ساعت آخر پخت به آش اضافه کنيد. زير شعله را کم کنيد تا آش جا بيفتد.


آب انار ها را بگيريد و اواخر پخت در آش بريزيد. به جاي اين مقدار انار مي‌توانيد از يک پيمانه رب انار استفاده کنيد. البته آب انار طعم بهتر و تازه تري به آش مي‌دهد.


در 5 دقيقه آخر پخت، گلپر اضافه کنيد و آش را با نعناع داغ و پياز داغ تزيين و سرو کنيد.


براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

گروه سایبری معارفگرام سیستم موزیکال هوشمند سرویس بهداشتی شوراهای دانش آموزی دبستان ابن سینا هارونی سال تحصیلی 98-97 آموزش بازي ارتباطات میان فرهنگی Jason اخبار بروز در زمینه قیمت بازار ، علم و فناوری و سیستم های اتوماسیون و... موسسه آموزش عالی صحیفه سجادیه رساله حقوق