پان اسپانيا نوعي دسر خوشمزه و همان طور که از نامش پيدا استبه کشور اسپانيا تعلق دارد. اين دسر هم به آساني تهيه مي شود و هم بسيار شيک است. از اين رو براي سرو در مهماني ها و مجالس مناسب است.
تخم مرغ و شکر را با همزن برقي بزنيد.
شير را در قابلمه بريزيد. نشاسته را در کمي شير سرد حل کرده و با شير داخل قابلمه مخلوط کنيد.
آرد را الک و به شير اضافه کنيد. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به شير بيفزاييد.
مواد را روي شعله ملايم بگذاريد و هم بزنيد تا غليظ شوند.
در انتها کره و وانيل را افزوده و وقتي شعله را خاموش کرديد، خامه را اضافه کنيد.
اگر دوست داريد دسر پان اسپانيا قهوه اي باشد، مواد را قبل از گذاشتن روي گاز نصف کرده و در دو تا قابلمه بريزيد. به يکي کاکائو اضافه کرده و ديگري سفيد بماند.
ته ظرف يا قالب دلخواه سلفون بگذاريد و يک رديف بيسکويت پتي بور بچينيد. مايه قهوه اي يا سفيد را ريخته، روي آن گردوي خرد شده و موز حلقه شده بگذاريد و دوباره بيسکويت بچينيد.
مجدداً گردو و موز گذاشته، سپس مايه سفيد را بريزيد و تا وقتي مواد تمام شوند، لايه ها را مانند قبل تکرار کنيد.
ظرف را حدود 5 ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد و منسجم شود.
پس از گذشت اين مدت، قالب را در ظرف سرو بر گردانيد و سلفون را از روي آن جدا کنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد پان اسپانيا را به صورت ليواني و تک نفره درست کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت