پان اسپانيا يکي از انواع دسر هاي بين المللي پر طرفدار است.

پان اسپانيا

پان اسپانيا نوعي دسر خوشمزه  و همان طور که از نامش پيدا استبه کشور اسپانيا تعلق دارد. اين دسر هم به آساني تهيه مي شود و هم بسيار شيک است. از اين رو براي سرو در مهماني ها و مجالس مناسب است.


مواد لازم تهيه پان اسپانيا :



  • گردو خرد شده: نصف پيمانه

  • آرد سفيد: نصف پيمانه

  • تخم مرغ: 2 عدد

  • شکر: يک و نيم پيمانه

  • شير: يک ليتر

  • نشاسته: 2قاشق غذاخوري

  • وانيل: نصف قاشق چاي خوري

  • بيسکويت پتي بور: 3 بسته

  • کاکائو: 2 قاشق غذاخوري

  • کره: 50 گرم

  • خامه: 150 گرم

  • موز به ميزان لازم


دسر پان اسپانيا


طرز تهيه پان اسپانيا :


تخم مرغ و شکر را با همزن برقي بزنيد.


شير را در قابلمه بريزيد. نشاسته را در کمي شير سرد حل کرده و با شير داخل قابلمه مخلوط کنيد.


آرد را الک و به شير اضافه کنيد. مخلوط تخم مرغ و شکر را هم به شير بيفزاييد.


مواد را روي شعله ملايم بگذاريد و هم بزنيد تا غليظ شوند.


در انتها کره و وانيل را افزوده و وقتي شعله را خاموش کرديد، خامه را اضافه کنيد.


اگر دوست داريد دسر پان اسپانيا قهوه اي باشد، مواد را قبل از گذاشتن روي گاز نصف کرده و در دو تا قابلمه بريزيد. به يکي کاکائو اضافه کرده  و ديگري سفيد بماند.


ته ظرف يا قالب دلخواه سلفون بگذاريد و يک رديف بيسکويت پتي بور بچينيد. مايه قهوه اي يا سفيد را ريخته، روي آن گردوي خرد شده و موز حلقه شده بگذاريد و دوباره بيسکويت بچينيد.


مجدداً گردو و موز گذاشته، سپس مايه سفيد را بريزيد و تا وقتي مواد تمام شوند، لايه ها را مانند قبل تکرار کنيد.


ظرف را حدود 5 ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر خودش را بگيرد و منسجم شود.


پس از گذشت اين مدت، قالب را در ظرف سرو بر گردانيد و سلفون را از روي آن جدا کنيد.


در صورت تمايل مي‌توانيد پان اسپانيا را به صورت ليواني و تک نفره درست کنيد.


براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دستگاه تصفيه آب خانگي tehranspeaker1 شناخت بیشتر شهرستان زرندیه "Time flies" شرکت ورنا پارسه آرتین Yolanda خبرهای روز گیم پلی و بازیهای کامپیوتری Jennifer Sonia