مرغ چوبي نوعي فينگر فود خوشمزه است که ظاهر خوبي دارد و براي سرو در مهماني ها و جشن ها بسيار شيک است. مرغ چوبي که يکي از انواع غذا با مرغ است، به عنوان پيش غذا يا ميان وعده سرو ميشود و غذايي جديد و مدرن است.
سينه مرغ را با پياز و يک حبه سير بپزيد. پس از پختن بگذاريد خنک شود. سپس آن را در غذاساز يا خردکن بريزيد.
به مرغ خرد شده، پياز داغ، جعفري و گشنيز خرد شده، سير، پنير چدار، عصاره مرغ و ادويه ها را بيفزاييد. مخلوط مواد را دوباره در غذاساز بريزيد.
وقتي مواد خوب مخلوط و يکدست شدند، کره را اضافه کنيد.
يک کيسه فريز پهن کنيد. دو قاشق غذاخوري از مواد روي کيسه بگذاريد. روي مواد يک کيسه ديگر گذاشته و با دست حالت دهيد. بهتر است ضخامت مواد زياد نباشد.
داخل مواد به تعدادي که ميخواهيد چوب بستني گذاشته و آن ها را 2 ساعت در فريزر بگذاريد.
توجه داشته باشيد که از نمک استفاده نکنيد، چون هم عصاره مرغ و هم پنير، شور هستند.
رشته کادايف را کامل خرد کنيد. حدود 30 ثانيه در روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. مراقب باشيد کادايف نسوزد، چون خيلي نازک است.
پنير خامه اي، سس کچاپ و سس تند را مخلوط کرده و کنار بگذاريد.
تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد. مرغ هاي چوبي را در تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ کنيد.
پس از خنک شدن و وقتي روغن اضافي مرغ ها گرفته شد، از سس پنيري روي آن ها ريخته و بعد رشته هاي خرد شده را روي مرغ ها بپاشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت