پاستا پستو يکي از غذا هاي خوشمزه و سالم ايتاليايي است که با سس مخصوص سبز رنگي به همين نام درست ميشود. سس پستوي اصيل با دانه هاي کاج درست ميشود. ولي اين دانه ها چون هميشه در دسترس نيست، آن را با بادام درست ميکنند. البته بنا به سليقه ميتوان بادام هندي يا پسته را جايگزين بادام کرد.
تابه اي را روي حرارت بگذاريد تا داغ شود. بادام ها را در آن ريخته و تفت بدهيد. آن ها را مرتب هم بزنيد تا نسوزند. پس از بو دادن بادام ها، آن ها را کنار بگذاريد تا خنک شوند.
سپس بادام ها را در غذاساز بريزيد تا خرد شوند.
يک پيمانه برگ ريحان، يک حبه سير و مقداري نمک و فلفل به بادام خرد شده اضافه کنيد.
تمام مواد را با هم در غذاساز مخلوط کنيد و به تدريج روغن زيتون را بيفزاييد.
پس از اينکه سس آماده شد، آن را بچشيد و نمک و فلفل را بنا به ذائقه خود اندازه کنيد.
براي اينکه سس پستو رنگ سبزش را حفظ کند، چند قطره آبليمو به آن اضافه کنيد.
سس پستو را ميتوانيد تا 5 روز در ظرف در بسته در يخچال نگه داريد.
براي تهيه پاستا پستو از هر نوع پاستاي فرمي ميتوانيد استفاده کنيد.
4 پيمانه آب را با مقداري نمک در قابلمه بريزيد تا جوش بيايد. پس از جوش آمدن پاستا را در آن بريزيد تا پخته شود. سپس آن را آبکش کنيد.
پاستاي آبکش شده را در ظرف سس پستو ريخته و با آن مخلوط کنيد.
پاستا پستو را در ظرف سرو بريزيد و براي اينکه طعم آن بهتر شود، روي پاستا پنير پارمزان بپاشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت