دسر شکلاتي سه رنگ از انواع دسر هاي خوشمزه اي است که طرز تهيه آساني دارد. اين دسر به سبب ظاهر خوبي که دارد، مناسب سرو در مهماني ها و جشن ها است. براي تهيه دسر شکلاتي از يک قالب قشنگ استفاده کنيد تا دسر شما حسابي شيک و مجلسي شود.
براي هر سه رنگ هر بار مواد را با هم مخلوط و روي شعله ملايم بگذاريد و مدام هم بزنيد تا شکر و ژلاتين کاملاً حل و يکدست شوند. مراقب باشيد شير نجوشد، چون در آن صورت ژلاتين داخل شير ميبرد. دقت کنيد که حرارت خيلي کم باشد.
کف قالب مورد نظر را با کمي روغن چرب کرده و مواد را لايه لايه بنا به سليقه خود در قالب بريزيد.
دقت کنيد براي ريختن هر لايه، لايه قبلي بايد نيم بند شود. اگر کاملاً سفت باشد، لايه بعدي پس از بسته شدن از آن جدا ميشود و لايه ها به هم نميچسبند.
پس از اينکه تمام لايه ها را در قالب ريختيد، آن را 6 تا 8 ساعت در يخچال بگذاريد تا دسر کاملاً ببندد و خودش را بگيرد.
پس از گذشت اين مدت، قالب را از يخچال بيرون آوريد و در ظرف مورد نظر برگردانيد.
اين دسر را ميتوانيد به صورت ليواني و تک نفره هم درست کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت