سوپ اسفناج و خامه نوعي پيش غذاي اسپانيايي است که ظاهر خوبي دارد و مناسب سرو در مهماني ها است. همچنين سوپ اسفناج براي سرماخوردگي خوب است و باعث تسکين آن ميشود. پيشنهاد ميشود سوپ اسفناج و خامه را درست کرده و از طعم خوب آن لذت ببريد.
اسفناج، پياز، شويد و خيار را ساطوري خرد کنيد. مواد حتماً بايد خيلي ريز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگيرند. در غير اين صورت سوپ ظاهر خوبي نخواهد داشت.
در تابه اي روغن را روي شعله متوسط داغ کرده و پياز را در آن تفت دهيد تا سبک و نرم شود.
وقتي پياز کمي طلايي شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا اسفناج کمي جمع شده و تغيير رنگ دهد.
اگر دوست داريد سوپ اسفناج رستوراني داشته باشيد، پياز و اسفناج را با گوشت کوب برقي يا غذاساز پوره کنيد.
سپس آن را دوباره در تابه ريخته و دو پيمانه آب بيفزاييد. تابه را 20 دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و در آن را ببنديد تا سوپ جا بيفتد.
پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال يک سوپ خوشمزه براي سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه کنيد.
پس از گذشت اين مدت، خامه و ليمو ترش را در سوپ بريزيد. بگذاريد يکي دو جوش بزند. سپس آن را از روي شعله برداريد و کنار بگذاريد تا سرد شود.
وقتي سوپ سرد شد، خيار، شويد و پنير رنده شده را به آن افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.
اين سوپ را ميتوانيد با اسفناج ريز، جعفري يا کلم بروکلي تزيين و سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت