براي آشنايي با طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه با مجله دلتا همراه باشيد.

سوپ اسفناج

سوپ اسفناج و خامه نوعي پيش غذاي اسپانيايي است که ظاهر خوبي دارد و مناسب سرو در مهماني ها است. همچنين سوپ اسفناج براي سرماخوردگي خوب است و باعث تسکين آن مي‌شود. پيشنهاد مي‌شود سوپ اسفناج و خامه را درست کرده و از طعم خوب آن لذت ببريد.


مواد لازم تهيه سوپ اسفناج و خامه :



  • اسفناج: 500 گرم

  • پياز: يک عدد

  • ليمو ترش: يک عدد

  • خامه: يک پيمانه

  • روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري

  • شويد خرد شده: 3 قاشق غذاخوري

  • خيار: 2 عدد

  • پنير موزارلا يا پارمزان: 4 قاشق غذاخوري

  • نمک و فلفل به ميزان لازم


سوپ اسفناج و خامه


طرز تهيه سوپ اسفناج و خامه :


اسفناج، پياز، شويد و خيار را ساطوري خرد کنيد. مواد حتماً بايد خيلي ريز باشند تا پس از پخت حالت پوره بگيرند. در غير اين صورت سوپ ظاهر خوبي نخواهد داشت.


در تابه اي روغن را روي شعله متوسط داغ کرده و پياز را در آن تفت دهيد تا سبک و نرم شود.


وقتي پياز کمي طلايي شد، اسفناج را به آن افزوده و به تفت دادن ادامه دهيد تا اسفناج کمي جمع شده و تغيير رنگ دهد.


اگر دوست داريد سوپ اسفناج رستوراني داشته باشيد، پياز و اسفناج را با گوشت کوب برقي يا غذاساز پوره کنيد.


سپس آن را دوباره در تابه ريخته و دو پيمانه آب بيفزاييد. تابه را 20 دقيقه روي شعله ملايم بگذاريد و در آن را ببنديد تا سوپ جا بيفتد.


پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال يک سوپ خوشمزه براي سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه کنيد.


طرز تهيه سوپ اسفناج


پس از گذشت اين مدت، خامه و ليمو ترش را در سوپ بريزيد. بگذاريد يکي دو جوش بزند. سپس آن را از روي شعله برداريد و کنار بگذاريد تا سرد شود.


وقتي سوپ سرد شد، خيار، شويد و پنير رنده شده را به آن افزوده و نمک و فلفل آن را اندازه کنيد.


اين سوپ را مي‌توانيد با اسفناج ريز، جعفري يا کلم بروکلي تزيين و سرو کنيد.


براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سلامتی دانلود کتاب شرکت کشت و صنعت توانا irantasvir گونل روستای ساطح Michael پنل اس م اس دکتر محمد معتقد لاریجانی