قليه ميگو يکي از خورشتهاي لذيذ و محبوب جنوبي است که در خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان و … درست ميشود. طبخ اين خورشت شبيه قليه ماهي و مانند آن ترش و تند است. قليه ميگو هم با نان و هم با برنج سرو ميشود.
يک بسته تمر هندي را در دو ليوان آب حل و سپس از صافي رد کنيد.
سير و پياز را نگيني خرد کرده و با کمي روغن تفت دهيد تا سرخ شوند؛ سپس فلفل قرمز، پودر گشنيز، زردچوبه و ادويه کاري را به آن بيفزاييد.
اين غذا به نمک نيازي ندارد، چون تمر هندي به اندازه کافي شور است.
سبزي را ريز خرد کرده و جداگانه سرخ کنيد؛ سپس آن را با يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي و تمر هندي صاف شده، به مواد اضافه کنيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يک غذاي تند و تيز ” پلو مکزيکي، غذاي تند و رنگين “ را مطالعه کنيد.
يک قاشق مرباخوري آرد را با مقدار کمي آب سرد حل کرده و با دو ليوان آب جوش به خورشت بيفزاييد.
پس از اينکه خورشت جا افتاد و غليظ شد، ميگوها را در آن بريزيد. پس از نيم ساعت قليه ميگو آماده است. برخي ميگو را جداگانه تفت ميدهند و بعد به خورشت اضافه ميکنند. اين کار باعث سفت شدن ميگو ميشود و نبايد انجام داد.
اين غذا را با رب انار هم ميتوان درست کرد. براي تهيه قليه ميگو با رب انار ، به جاي تمر هندي از رب انار استفاده کنيد.
براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت