گراتن پاستا نوعي غذاي فوري و خوشمزه و مناسب مهمانيها و جشنها است. اين غذا که شباهت زيادي به پاستا آلفردو دارد، بسيار پرانرژي است و با سس بشامل درست ميشود. پيشنهاد ميشود گراتن پاستا را درست کنيد و آن را در برنامه غذايي خود بگذاريد.
پياز را ريز خرد کرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا سبک و نرم شود.
سينه مرغ را با يک عدد پياز و مقداري نمک و زردچوبه بپزيد و پس از پختن، آن را ريش ريش کنيد.
قارچ را ورقهاي خرد کنيد؛ سپس مرغ ريش ريش شده را با نمک و فلفل و قارچ، در کره تفت دهيد تا مواد بپزند و آب قارچ کشيده شود.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پودر آويشن به مواد بزنيد.
پاستا را در آب جوش و نمک بريزيد تا پخته شود؛ سپس آن را آبکش کرده و روي آن آب سرد بگيريد تا به هم نچسبند.
سس بشامل را از قبل آماده کرده، آن را کنار بگذاريد.
پاستا را با مرغ و قارچ مخلوط و سس بشامل را به آن بيفزاييد.
مواد گراتن پاستا را در ظرف يا قالب مناسب ريخته و روي آن را با پنير پارمزان رنده شده بپوشانيد.
براي طلايي شدن روي گراتن پاستا ميتوانيد پس از پخت، گريل فر را روشن کنيد تا سطح آن برشته و طلايي شود.
اين گراتن را ميتوانيد با انواع سسها و سالادها سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يک گراتن خوشمزه ديگر ” گراتن بادمجان و مرغ ؛ غذاي محبوب فرانسوي “ را مطالعه کنيد.
درباره این سایت