فيش اند چيپس غذاي انگليسي فوقالعاده خوشمزهاي است که با ماهي و سيب زميني درست ميشود. اين غذا طرفداران زيادي در سراسر دنيا دارد و بيشتر رستورانهاي بين المللي آن را در منوي خود دارند. فيش اند چيپس يک پيشنهاد عالي براي کساني است که علاقهاي به خوردن ماهي ندارند، چون هيچکس نميتواند دست رد به اين غذاي بينظير بزند.
مقداري نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و دو طرف فيلهها را به آن آغشته کنيد. اين کار باعث ميشود آب اضافي ماهي گرفته شود.
آرد، ماءالشعير و بيکينگ پودر را با هم مخلوط کنيد تا خمير يکدست شود.
فيلهها را در خمير آردي فرو برده و به آرامي در تابهاي با روغن داغ بگذاريد تا کاملا سرخ و طلايي شوند؛ سپس آنها را روي دستمال بگذاريد تا روغن اضافي گرفته شود.
براي اين که فيلههاي ماهي تا موقع سرو ترد بمانند، فر را با درجه کم روشن کرده و آنها را در فر بگذاريد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يک غذاي خوشمزه با ماهي ” شنيسل ماهي، غذاي خوش طعم دريايي “ را مطالعه کنيد.
سيب زمينيها را پوست گرفته و به صورت خلالهاي درشت خرد کنيد.
آنها را 5 دقيقه در آب و نمک بجوشانيد تا کمي نرم شوند. سپس در آبکش بريزيد تا آب اضافي آنها گرفته شود.
وقتي سيب زمينيها خشک شدند، آنها را سرخ کنيد. در اين غذا منظور از چيپس همان سيب زميني سرخ کرده است.
نخود فرنگي و برگ نعناع را ريز کرده و در قابلمهاي با کره مخلوط کنيد. در قابلمه را بگذاريد تا مواد 10 دقيقه روي شعله ملايم با هم بجوشند. سپس آبليموي تازه، نمک و فلفل را اضافه کنيد. مواد درون قابلمه را خوب بکوبيد و مخلوط کنيد تا خمير غليظ و يکدست شود.
فيلههاي ماهي را در کنار سيب زميني سرخ کرده و پوره نخود فرنگي با سس تارتار سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت