سيب زميني تنوري به شيوههاي مختلف درست ميشود که بهترين نوع آن تنوري کردن روي زغال است. اما از آنجا که اين امکان براي همه فراهم نيست، ميتوان آن را در منزل و در فر درست کرد.
مواد لازم براي تهيه سيب زميني تنوري :
- سيب زميني: 4 عدد
- سير: يک حبه
- پنير موزارلا رنده شده: يک پيمانه
- پنير پارمزان رنده شده: نصف پيمانه
- جعفري ساطوري شده: يک چهارم پيمانه
- کره آب شده: يک چهارم پيمانه
- روغن زيتون: يک چهارم پيمانه
- نمک و فلفل به ميزان لازم
طرز تهيه سيب زميني تنوري :
در اين غذا بهتر است سيب زميني با پوست باشد؛ ولي اگر دوست نداريد، ميتوانيد آن را پوست بگيريد.
روي هر سيب زميني شکافهاي کوچکي از عرض ايجاد کنيد؛ مراقب باشيد که سيب زميني را تا انتها برش ندهيد.
در صورت تمايل ميتوانيد سيب زميني را در اندازه دلخواه خرد کنيد.
در سيني فر کاغذ روغني بگذاريد. سير را له کرده و با کره و روغن زيتون مخلوط کنيد. با استفاده از قلمموي آشپزي اين مخلوط را روي سطح سيب زمينيها بريزيد.
سيني را در فر بگذاريد و 20 دقيقه زمان دهيد تا سيب زمينيها بپزند. وقتي لبههاي سيب زميني طلايي شد و شکافها از هم باز شدند، سيني را بيرون بياوريد.
همانطور که سيب زمينيها داغ هستند، سطح آنها را به پنير موزارلا، پارمزان و مقداري کره آغشته کنيد. سيني را دوباره در فر بگذاريد و 20 دقيقه ديگر زمان دهيد تا تنوري و طعمدار شوند.
وقتي سيب زمينيها حسابي تنوري شدند، از فر بيرون بياوريد و با جعفري خرد شده آن را تزيين کنيد.
سيب زميني تنوري را ميتوانيد با سسهاي مختلف و انواع ديپ سرو کنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري قارچ سرخ شده و سبزيجات در کنار اين غذا بگذاريد.
براي ديدن مطالب بيشترمجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت