املت کالباس با پنير بسيار خوشطعم و غذايي کامل است. اين غذا را ميتوان بنا به سليقه با انواع ژامبون تهيه کرد. پيشنهاد ميشود براي شروع يک روز پرنشاط و پر انرژي از خوردن اين املت خوشمزه غافل نشويد و حتما آن را امتحان کنيد. طرز تهيه املت کالباس را در مجله دلتا بخوانيد.
کالباس را در اندازه و شکل دلخواه برش بزنيد. در تابهاي تکههاي کالباس را با مقداري کره تفت دهيد تا رنگ آن تغيير کند و کمي سرخ شود. بهتر است در تهيه اين املت از کره به جاي روغن استفاده کنيد؛ چون در طعم آن تاثير دارد.
در کاسهاي تخممرغها را يکي يکي شکسته، با چنگال خوب هم بزنيد تا يکدست شوند؛ سپس نمک و زردچوبه به آن اضافه کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد مقداري پودر آويشن به مواد بيفزاييد.
پنير پيتزا و تخممرغها را روي ژامبونهاي تفت داده شده ريخته و با هم مخلوط کنيد. روي مواد فلفل بپاشيد و در تابه را بگذاريد تا املت پخته شود.
وقتي املت آماده شد، آن را در بشقاب برگردانيد و روي آن مقداري پنير پيتزا بريزيد. در صورت تمايل ميتوانيد موقع سرو املت، به جاي پنير پيتزا روي آن پنير پارمزان بپاشيد.
اين املت را با انواع ژامبون ميتوان درست کرد؛ ولي بهتر است در تهيه آن از ژامبون مرغ استفاده کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يک غذاي خوشمزه ديگر با پنير پيتزا “کوکوي مرغ و پنير، غذاي فوري و خوشمزه” را مطالعه کنيد.
درباره این سایت