فلفل دلمه اي شکم پر که شباهت زيادي به دلمه فلفل دلمه اي دارد، با پنير پيتزا و در فر درست ميشود. اين غذا را ميتوانيد با فلفل دلمه اي رنگي درست کنيد تا شيک و خوش آب و رنگ شود.
پياز را نگيني خرد کرده و با کمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را به آن افزوده، تفت دهيد تا کمي سرخ شود.
برنج را بشوييد و با نصف ليوان آب، گوجهفرنگي خرد شده، نمک و فلفل به گوشت و پياز اضافه کنيد. حدود يک ربع در تابه را بگذاريد تا برنج پخته شود. وقتي برنج پخت، پنير پيتزا را به مواد بيفزاييد.
سر فلفل دلمه ايها را بريده و دانههاي آنها را بيرون بياوريد. 5 دقيقه در آب در حال جوش و نمک بگذاريد؛ سپس آبکش کنيد و از مخلوط مواد در آنها بگذاريد. مراقب باشيد فلفلها زياد در آب نجوشند؛ چون شکل خود را از دست داده و وا ميروند. فلفلها را در ظرف مناسب بچينيد و روي آنها پنير پيتزا بريزيد.
در تابهاي رب گوجهفرنگي را با کمي روغن تفت دهيد تا غليظ و خوشرنگ شود؛ سپس سس را روي فلفلها بريزيد.
روي ظرف را با فويل بپوشانيد و آن را 30 دقيقه در فر بگذاريد تا مواد پخته و پنير پيتزا آب شود.
وقتي غذا آماده شد، فويل را از روي ظرف برداريد و روي فلفل دلمه ايها را با برگ جعفري يا ريحان تزيين و سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت