فلفل دلمه اي شکم پر يکي از غذاهاي مجلسي است که به عنوان پيش‌غذا يا غذاي اصلي سرو مي‌شود.

فلفل دلمه اي شکم پر

فلفل دلمه اي شکم پر که شباهت زيادي به دلمه فلفل دلمه اي دارد، با پنير پيتزا و در فر درست مي‌شود. اين غذا را مي‌توانيد با فلفل‌ دلمه‌ اي رنگي درست کنيد تا شيک و خوش آب و رنگ شود.


مواد لازم تهيه فلفل دلمه اي شکم پر :



  • گوشت چرخ‌کرده: 500 گرم

  • برنج: نصف پيمانه

  • فلفل‌دلمه‌اي به تعداد لازم

  • پياز: يک عدد

  • گوجه‌فرنگي: 500 گرم

  • رب گوجه‌فرنگي: 3 قاشق غذاخوري

  • پنير پيتزا خرد شده: يک پيمانه

  • نمک و فلفل به ميزان لازم


فلفل دلمه اي شکم پر با پنير


طرز تهيه فلفل دلمه اي شکم پر :


پياز را نگيني خرد کرده و با کمي روغن تفت دهيد تا طلايي شود. گوشت را به آن افزوده، تفت دهيد تا کمي سرخ شود.


برنج را بشوييد و با نصف ليوان آب، گوجه‌فرنگي خرد شده، نمک و فلفل به گوشت و پياز اضافه کنيد. حدود يک ربع در تابه را بگذاريد تا برنج پخته شود. وقتي برنج پخت، پنير پيتزا را به مواد بيفزاييد.


سر فلفل دلمه اي‌ها را بريده و دانه‌هاي آن‌ها را بيرون بياوريد. 5 دقيقه در آب در حال جوش و نمک بگذاريد؛ سپس آبکش کنيد و از مخلوط مواد در آن‌ها بگذاريد. مراقب باشيد فلفل‌ها زياد در آب نجوشند؛ چون شکل خود را از دست داده و وا مي‌روند. فلفل‌ها را در ظرف مناسب بچينيد و روي آن‌ها پنير پيتزا بريزيد.


طرز تهيه فلفل دلمه اي شکم پر


در تابه‌اي رب گوجه‌فرنگي را با کمي روغن تفت دهيد تا غليظ و خوش‌رنگ شود؛ سپس سس را روي فلفل‌ها بريزيد.


روي ظرف را با فويل بپوشانيد و آن را 30 دقيقه در فر بگذاريد تا مواد پخته و پنير پيتزا آب شود.


وقتي غذا آماده شد، فويل را از روي ظرف برداريد و روي فلفل دلمه اي‌ها را با برگ جعفري يا ريحان تزيين و سرو کنيد.


براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Gamehaa.ir سنجش کلاله دانلود کتاب پی دی اف پایگاه خبری توریستی فضاي شاد و دلپذير در مدرسه Jackie مجمع خیرین مدرسه ساز ابهر Joseph هنر ایرانی