کباب بناب يا کباب ساطوري از کباب‌هاي خوشمزه و پرطرفدار ايراني و متعلق به شهرستان بناب است که با نام کباب آذربايجاني هم شناخته مي‌شود.

کباب بناب

کباب بناب از گوشت تازه و چربي‌دار گوسفند، در اندازه‌اي بزرگتر از کباب کوبيده تهيه مي‌شود و هر پرس آن بر خلاف کباب کوبيده معمولاً يک سيخ است. تفاوت کباب بناب با کوبيده در اندازه، نحوه خرد کردن پياز و استفاده از سبزيجات معطر در آن است.


مواد لازم تهيه کباب بناب :



  • گوشت گوسفند: نيم کيلو

  • پياز: 2 عدد

  • پيازچه: 3 عدد

  • جعفري ساطوري: يک پيمانه

  • نمک و فلفل به ميزان لازم


کباب ساطوري


طرز تهيه کباب بناب :


پيازها را ساطوري خرد کنيد؛ فقط مراقب باشيد آب آن‌ها درنيايد. مهمترين تفاوت کباب بناب با کوبيده در ساطوري کردن پياز است.


پيازچه و جعفري را هم ساطوري خرد کرده و کنار بگذاريد.


گوشت را دو بار چرخ کرده، در کاسه‌اي بزرگ بريزيد و کم کم پياز، سبزيجات، نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد. گوشت را با مواد خوب ورز دهيد تا به خورد هم بروند و يکدست شوند. روي کاسه سلفون يا پلاستيک کشيده و يک ساعت زمان دهيد تا گوشت استراحت کند.


سپس دست خود را در آب گرم بزنيد و به اندازه يک کوفته از گوشت برداشته، در دست حالت دهيد و آن را وارد سيخ کنيد.


کباب آذربايجاني


گوشت را آرام آرام در سيخ پخش و پهن کنيد. در آخر با دو انگشت با فاصله شيارهايي در گوشت ايجاد کنيد.


براي آماده کردن منقل، زغال‌ها را به صورت مساوي در آن پخش کنيد. در ابتدا که سيخ‌ها را روي منقل مي‌گذاريد، آتش بايد در بالاترين درجه حرارت باشد. پس از چند دقيقه که سيخ‌ها را روي آتش گذاشتيد، وقتي کباب تغيير رنگ داد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم درست شود.


کباب بناب را با نان يا چلو و گوجه‌فرنگي کبابي سرو کنيد.


براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با کباب مخصوص اصفهان “برياني، کباب معروف اصفهاني” را مطالعه کنيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

جی تی آی فاز رزرو هتل و اقامتگاه بوم گردي شرکت تولید فیلم و سریال باران بینجستون فیلم ... پایگاه خبری منیژ ⭐️ گــروه بــین المــلـلی مــحـــشــــن ⭐️ مهندسی عمران داده پردازی نرم افکار vk