کباب بناب از گوشت تازه و چربيدار گوسفند، در اندازهاي بزرگتر از کباب کوبيده تهيه ميشود و هر پرس آن بر خلاف کباب کوبيده معمولاً يک سيخ است. تفاوت کباب بناب با کوبيده در اندازه، نحوه خرد کردن پياز و استفاده از سبزيجات معطر در آن است.
پيازها را ساطوري خرد کنيد؛ فقط مراقب باشيد آب آنها درنيايد. مهمترين تفاوت کباب بناب با کوبيده در ساطوري کردن پياز است.
پيازچه و جعفري را هم ساطوري خرد کرده و کنار بگذاريد.
گوشت را دو بار چرخ کرده، در کاسهاي بزرگ بريزيد و کم کم پياز، سبزيجات، نمک و فلفل را به آن اضافه کنيد. گوشت را با مواد خوب ورز دهيد تا به خورد هم بروند و يکدست شوند. روي کاسه سلفون يا پلاستيک کشيده و يک ساعت زمان دهيد تا گوشت استراحت کند.
سپس دست خود را در آب گرم بزنيد و به اندازه يک کوفته از گوشت برداشته، در دست حالت دهيد و آن را وارد سيخ کنيد.
گوشت را آرام آرام در سيخ پخش و پهن کنيد. در آخر با دو انگشت با فاصله شيارهايي در گوشت ايجاد کنيد.
براي آماده کردن منقل، زغالها را به صورت مساوي در آن پخش کنيد. در ابتدا که سيخها را روي منقل ميگذاريد، آتش بايد در بالاترين درجه حرارت باشد. پس از چند دقيقه که سيخها را روي آتش گذاشتيد، وقتي کباب تغيير رنگ داد، آن را برگردانيد تا طرف ديگر هم درست شود.
کباب بناب را با نان يا چلو و گوجهفرنگي کبابي سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با کباب مخصوص اصفهان “برياني، کباب معروف اصفهاني” را مطالعه کنيد.
درباره این سایت