فيله سوخاري نوعي فست فود خوشمزه و پرطرفدار است که معمولا با سيب‌زميني سرخ کرده سرو مي‌شود.

فيله سوخاري

فيله سوخاري يکي از محبوب‌ترين انواع مرغ سوخاري است که با مواد گوناگون و شيوه‌هاي مختلفي  درست مي‌شود. در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه فيله سوخاري به شيوه‌اي خاص آشنا شويد که در آن براي سوخاري کردن از تخم‌مرغ استفاده نشده است.


مواد لازم تهيه فيله سوخاري :



  • فيله مرغ: 500 گرم

  • آرد سفيد به ميزان لازم

  • پودر سير: 2 قاشق غذاخوري

  • پودر زنجبيل: يک قاشق چاي‌خوري

  • پودر پياز: يک قاشق چاي‌خوري

  • ادويه کاري: يک قاشق غذاخوري

  • عصاره مرغ: يک بسته

  • نمک و فلفل به ميزان لازم


فيله استريپس


طرز تهيه فيله سوخاري :


پودر سير، نمک، فلفل، پودر زنجبيل، پودر پياز و ادويه کاري را در کاسه‌اي ريخته و با نصف ليوان آب مخلوط کنيد تا يکدست شود.


فيله‌ها را به مواد آغشته کرده، حداقل 3 ساعت در يخچال بگذاريد تا مزه‌دار شوند.


در کاسه‌اي مقدار زيادي آرد سفيد ريخته و کمي نمک، پودر سير و عصاره مرغ به آن بيفزاييد و با هم مخلوط کنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد عصاره را حذف کنيد.


فيله‌ها را يکي يکي از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانيد و بلافاصله در آب يخ بيندازيد و سپس با کفگير دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانيد. اين عمل را دو بار تکرار کنيد.


فيله مرغ سوخاري


پس از اين کار، فيله‌ها را با حجم زيادي آرد در دست به صورت دوراني بماليد تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک درآيد؛ سپس 4 دقيقه در روغن داغ شناور سرخ کنيد. روغن بايد کاملا داغ و شعله ملايم باشد تا فيله‌ها مغزپخت شوند. دقت کنيد که فيله‌ها را بيشتر از دوبار در آب و آرد نزنيد و بيشتر از 5 دقيقه هم در روغن سرخ نکنيد تا کاملا ترد و برشته شوند.


فيله مرغ سوخاري را با سيب‌زميني سرخ کرده و سالاد کلم سرو کنيد.


براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Buddy mhdgam دیجیتال ایران کپی سرور مجازی لینوکس Unco معرفی مراکز بوتاکس تهران پودر کاکائو و موارد مصرف آن آرمون مهتاب گستر