فيله سوخاري يکي از محبوبترين انواع مرغ سوخاري است که با مواد گوناگون و شيوههاي مختلفي درست ميشود. در اين مطلب با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه فيله سوخاري به شيوهاي خاص آشنا شويد که در آن براي سوخاري کردن از تخممرغ استفاده نشده است.
پودر سير، نمک، فلفل، پودر زنجبيل، پودر پياز و ادويه کاري را در کاسهاي ريخته و با نصف ليوان آب مخلوط کنيد تا يکدست شود.
فيلهها را به مواد آغشته کرده، حداقل 3 ساعت در يخچال بگذاريد تا مزهدار شوند.
در کاسهاي مقدار زيادي آرد سفيد ريخته و کمي نمک، پودر سير و عصاره مرغ به آن بيفزاييد و با هم مخلوط کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد عصاره را حذف کنيد.
فيلهها را يکي يکي از مواد درآورده، ابتدا در آرد بغلتانيد و بلافاصله در آب يخ بيندازيد و سپس با کفگير دو لب از آب در آورده و دوباره در آرد بغلتانيد. اين عمل را دو بار تکرار کنيد.
پس از اين کار، فيلهها را با حجم زيادي آرد در دست به صورت دوراني بماليد تا مخلوط آب و آرد به صورت پولک درآيد؛ سپس 4 دقيقه در روغن داغ شناور سرخ کنيد. روغن بايد کاملا داغ و شعله ملايم باشد تا فيلهها مغزپخت شوند. دقت کنيد که فيلهها را بيشتر از دوبار در آب و آرد نزنيد و بيشتر از 5 دقيقه هم در روغن سرخ نکنيد تا کاملا ترد و برشته شوند.
فيله مرغ سوخاري را با سيبزميني سرخ کرده و سالاد کلم سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت