اگر طرفدار صبحانه هستيد، آن هم صبحانههاي جديد و اگر پنکيک دوست داريد و عاشق شکلات و کاکائو هم هستيد، پنکيک کاکائويي دقيقاً مختص شما است؛ چون هم صبحانه است، هم پنکيک و هم کاکائويي. پس وقت را تلف نکنيد و دست به کار شويد.
شکر را با تخممرغ و وانيل خوب بزنيد تا کشدار و رنگ آن کرم شود.
کره را از يخچال بيرون بگذاريد تا در دماي محيط آب شود؛ سپس آن را با شير به مخلوط تخممرغ افزوده و خوب مخلوط کنيد.
وقتي مايه يکدست شد، پودر کاکائو را بيفزاييد. در صورت تمايل ميتوانيد در اين مرحله مقداري شکلات رنده شده اضافه کنيد.
آرد و بيکينگ پودر را دو بار الک کنيد؛ سپس کم کم به مايه بيفزاييد و هم بزنيد تا آرد گوله نشود. غلظت مايه پنکيک بايد در حدي باشد که حالت کرمي داشته باشد.
تابه را روي شعله ملايم بگذاريد تا داغ شود. يک ملاقه سرخالي از مايه برداشته و در تابه بريزيد. دقت کنيد که در تابه در هنگام پخت پنکيک بايد باز باشد.
پنکيکها را برگردانيد تا هر دو طرف آنها بپزد. حتماً از تابه نچسب استفاده کنيد که پنکيک خراب نشود. در اين صورت احتياجي به چرب کردن کف تابه نيست.
وقتي پنکيکها آماده شدند، آنها را روي هم بگذاريد و با انواع ميوهها و خامه سرو کنيد. در صورت تمايل ميتوانيد لابهلاي پنکيکها خامه بريزيد.
در کنار اين پنکيک خوشمزه، چاي، قهوه و انواع آبميوههاي طبيعي، حسابي ميچسبد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت