کباب قفقازي مانند کباب بختياري از ترکيب گوشت قرمز و مرغ تهيه مي‌شود و بسيار پرطرفدار است.

کباب قفقازي

کباب قفقازي يکي از کباب‌هاي خوشمزه و معروف است که اصالت آن به قفقاز برمي‌گردد. اين کباب را به راحتي و با کمي حوصله مي‌توان در منزل درست کرد. براي آشنايي با طرز تهيه کباب قفقازي با مجله دلتا همراه باشيد.


مواد لازم تهيه کباب قفقازي :



  • گوشت گوساله: نيم کيلو

  • سينه مرغ: نيم کيلو

  • فلفل‌دلمه‌اي: 4 عدد

  • پياز: 2 عدد

  • کره: 50 گرم

  • ماست چکيده: نصف ليوان

  • روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري

  • زعفران دم کرده: يک قاشق غذاخوري

  • نمک و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه کباب قفقازي


طرز تهيه کباب قفقازي :


پيازها را خلالي خرد کنيد و در کاسه بريزيد؛ سپس روغن زيتون، ماست چکيده ، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط کنيد.


گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه کباب خرد کرده و به مواد درون کاسه اضافه کنيد. مواد را با دست زير و رو کنيد تا به همه جاي گوشت برسد.


روي در کاسه سلفون بکشيد و دو ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشت‌ها نرم و طعم‌دار شوند.


فلفل‌دلمه‌اي را به صورت تکه‌اي براي سيخ کردن خرد کرده و کنار بگذاريد.


پس از دو ساعت، کاسه را از يخچال بيرون بياوريد و گوشت‌ها را سيخ کنيد. براي سيخ کردن به ترتيب يک تکه گوشت قرمز، يک تکه فلفل‌دلمه‌اي و يک تکه گوشت مرغ بگذاريد. به همين ترتيب تمام سيخ‌ها را پر کرده و کنار بگذاريد.


کباب


زغال‌ها را به صورت يکدست در منقل بگذاريد و روشن کنيد. سيخ‌ها را روي منقل بچينيد و به صورت مداوم بچرخانيد تا کباب‌ها به صورت يکدست پخته شوند.


با مخلوط کردن زعفران دم کرده و کره آب شده سس کره درست کنيد و در دو دقيقه پاياني پخت کباب، با قلم‌مو روي آن‌ها بماليد. اين کار علاوه بر اينکه طعم و ظاهر کباب را بهتر مي کند، باعث مي‌شود آن‌ها خشک نشوند.


کباب قفقازي را پس از آماده شدن با برنج يا نان و گوجه کبابي سرو کنيد.


براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ شرکت طیور پروران میهن مبانی نظری و پیشینه تحقیق مجلس شورای اسلامی باربری تهران آوا فیلم بيماريهاي خون زیبایی پوست و مو