کباب قفقازي يکي از کبابهاي خوشمزه و معروف است که اصالت آن به قفقاز برميگردد. اين کباب را به راحتي و با کمي حوصله ميتوان در منزل درست کرد. براي آشنايي با طرز تهيه کباب قفقازي با مجله دلتا همراه باشيد.
پيازها را خلالي خرد کنيد و در کاسه بريزيد؛ سپس روغن زيتون، ماست چکيده ، نمک و فلفل را به آن افزوده و مخلوط کنيد.
گوشت مرغ و گوساله را به اندازه جوجه کباب خرد کرده و به مواد درون کاسه اضافه کنيد. مواد را با دست زير و رو کنيد تا به همه جاي گوشت برسد.
روي در کاسه سلفون بکشيد و دو ساعت در يخچال بگذاريد تا گوشتها نرم و طعمدار شوند.
فلفلدلمهاي را به صورت تکهاي براي سيخ کردن خرد کرده و کنار بگذاريد.
پس از دو ساعت، کاسه را از يخچال بيرون بياوريد و گوشتها را سيخ کنيد. براي سيخ کردن به ترتيب يک تکه گوشت قرمز، يک تکه فلفلدلمهاي و يک تکه گوشت مرغ بگذاريد. به همين ترتيب تمام سيخها را پر کرده و کنار بگذاريد.
زغالها را به صورت يکدست در منقل بگذاريد و روشن کنيد. سيخها را روي منقل بچينيد و به صورت مداوم بچرخانيد تا کبابها به صورت يکدست پخته شوند.
با مخلوط کردن زعفران دم کرده و کره آب شده سس کره درست کنيد و در دو دقيقه پاياني پخت کباب، با قلممو روي آنها بماليد. اين کار علاوه بر اينکه طعم و ظاهر کباب را بهتر مي کند، باعث ميشود آنها خشک نشوند.
کباب قفقازي را پس از آماده شدن با برنج يا نان و گوجه کبابي سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت