اگر دنبال درست کردن يک شيريني خوشمزه و آسان براي عيد هستيد، پيشنهاد ما باسلوق ژله اي است. مواد اين شيريني هميشه در دسترس است و بنا به سليقه ميتوانيد با هر طعم و شکلي که دوست داريد، آن را درست کنيد. طرز تهيه باسلوق خانگي با ژله را در مجله دلتا بخوانيد.
نشاسته را با آب سرد مخلوط و خوب هم بزنيد تا در آب حل شود؛ سپس پودر ژله را با طعم دلخواه به آن بيفزاييد.
براي بهتر شدن طعم ژله ميتوانيد آبميوه مربوط به طعم ژله را جايگزين يک ليوان آب کنيد. مثلا اگر ژله با طعم انار انتخاب مي کنيد، از يک ليوان آب انار به جاي يک ليوان آب استفاده کنيد.
وقتي مايه يکدست شد، شکر را به آن افزوده و هم بزنيد.
مايه را در قابلمهاي ريخته و روي شعله ملايم بگذاريد. آن را مرتب هم بزنيد تا ته نگيرد و گلوله نشود؛ سپس کمي گلاب به آن بيفزاييد و به هم زدن ادامه دهيد.
وقتي مواد کمي غليط شد، روغن را اضافه کنيد. دقت کنيد که در تمام مدت مواد را مدام و با سرعت هم بزنيد تا گوله نشود.
پس از حدود 45 دقيقه هم زدن، وقتي محلول کاملا غليظ شد، آن را از روي شعله برداريد.
پس از خنک شدن مايه باسلوق، مقداري از آن را برداريد و در دست گرد کنيد.
مايه را به هر شکلي که دوست داريد، ميتوانيد فرم دهيد يا قالب بزنيد.
در کاسهاي پودر نارگيل بريزيد و گولههاي باسلوق را در آن بغلتانيد. ميتوانيد روي باسلوقها را با مغز بادام، گردو و فندق تزيين و سرو کنيد.
اين شيريني را در طعمها و رنگهاي متنوع درست کنيد تا ظرف پذيرايي زيبايي داشته باشيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت