آش اسفناج يکي از آشهاي خوشمزه است که راحت تهيه ميشود و به برطرف شدن سرماخوردگي کمک مي کند. در اين غذا از سبزي آش استفاده نميشود و سبزي آن فقط اسفناج است. در صورتي که فصل اسفناج نبود، ميتوانيد از برگ چغندر براي تهيه اين آش استفاده کنيد.
حبوبات را از شب قبل جداگانه خيس کنيد تا بهتر پخته شوند و نفخ آنها از بين برود. در اين مدت يکي دو بار آب آنها را عوض کنيد.
لوبيا را پس از خيس خوردن بپزيد و کنار بگذاريد.
پياز و سير را ريز خرد کرده و با مقداري روغن تفت دهيد تا طلايي شوند؛ سپس با عدس، ماش، برنج و ادويهها به لوبياي پخته شده اضافه کنيد.
براي تهيه اين آش ميتوان به جاي برنج از بلغور گندم يا جو استفاده کرد.
وقتي تمام مواد پخته و برنج له شد، اسفناج خرد شده را به آش افزوده، کمي شعله را زياد کنيد تا حدود بيست دقيقه بجوشد و لعاب بدهد؛ سپس حرارت را کم کنيد و در ظرف را ببنديد تا اسفناج بپزد.
در نيم ساعت پاياني پخت، مقداري نعناع داغ و يک قاشق کشک به آش افزوده، صبر کنيد تا خوب جا بيفتد.
وقتي آش آماده شد، آن را در کاسه بريزيد و با پياز داغ، نعناع داغ، سير داغ و کشک تزيين و سرو کنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد گوشت قلقلي درست کرده و هنگام سرو در آش بريزيد تا مجلسي شود.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
درباره این سایت