املت ژاپني يا تاماگوياکي يک صبحانه لذيذ و خوشمزه است که در اين کشور درست ميشود و به ذائقه ايرانيها نزديک است.
املت ژاپني يا سوشي تخممرغ، نوعي صبحانه ژاپني است با يک چاشني به نام داشي درست ميشود. اگر اين چاشني را نتوانستيد تهيه کنيد، ميتوانيد از آب گوشت، مرغ يا سبزيجات و حتي شير استفاده کنيد. براي آشنايي با طرز تهيه املت ژاپني با مجله دلتا همراه باشيد.
تخممرغها را در کاسهاي شکسته و با سويا سس، نمک، شکر و چاشني داشي يا عصارههاي ديگر مخلوط کنيد.
مراقب باشيد زياد نمک نزنيد، چون سس سويا کمي شور است.
کف يک تابه نچسب مستطيل شکل را با روغن چرب کنيد. بهتر است تابه مستطيلي باشد تا بتوان تخممرغ را راحت رول کرد.
تابه را روي شعله ملايم گذاشته و مخلوط را به آرامي در تابه بريزيد تا تخممرغ سرخ شود.
وقتي رنگ تخممرغ مات و کدر شد، املت آماده است. با يک کفگير بزرگ آن را از تابه بيرون آورده و رول کنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد مقداري قارچ و پيازچه را خرد کرده با کمي روغن تفت دهيد و روي تخممرغ سرخ شده بريزيد سپس آن را رول کنيد.
بعد از رول کردن، آن را کنار بگذاريد تا خنک شود؛ سپس با يک چاقوي تيز از عرض برش زده و به قطعات کوچک تقسيم کنيد.
ميتوانيد اين املت خوشمزه را مانند ژاپنيها با چاپستيک (چوب مخصوص غذاخوري) سرو کنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يکي ديگر از انواع املت “املت پنيري، صبحانه گرم و دلچسب” را مطالعه کنيد.
پاستا با سس قارچ ، غذاي محبوب ايتاليايي
مرباي توت فرنگي، خوش رنگ و خوشمزه
براي مشاهده مطالب بيشتر از مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد
درباره این سایت